Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajajajajajajaja

O co mu chodzi?

Polecane posty

Mam problem i proszę o wasze opinie na jego temat. Poznałam faceta, spotkaliśmy się dwa razy. Dużo ze sobą pisaliśmy. Znajomość dobrze rokowała. Okazywał, że mu się podobam. Ja mu również, ale również dałam mu do zrouzmienia, że to widzę ale nie jestem zasintersowana niczym przelotnym. Po ostatnim spokanaiu kontakt się ochłodził. uznałam, że skoro tak jest to pewnie liczył na jedno i uznał, że zbyt dużo starania przed nim i poszuka łatwiejszej zdobyczy. Ok bywa i tak. Potym jak mi długo odpisywał, olewał, odczytywał wiadomości i nie odpisywał przez 24h sama go olałam kilka razy i chciałam urwać kontakt. Jednak on z uporem maniaka wraca i pisze jakby nigdy nigdy nigdy nic.Spotkania nie proponuje, nie wyjaśnia czemu nagle się tak zachowuje. W co on gra? O co chodzi? Przeciez nawet jak chce jednego to w ten sposób nic nie wskóra :P

Chciałabym normalnie rozwijać tą znajomość i zobaczyć co z tego wyniknie, ale nie wiem co mam myśleć gdy ktoś mnie raz olewa a raz adoruje.

"nie wiesz co myslec", chcialas zerwac kontakt ale jednoczesnie normalnie rozwijac znajomosc i ty sie pytasz o co jemu chodzi?! ogarnij sie

Gość gość
Takich ,,koleżanek" jak Ty to pewnie ma kilka, działa na kila frontów a Ciebie trzyma w rezerwie, w razie czego. Zaproponuke spotkanie gdy będzie mu się nudziło, nie będzie miał innych opcji. Po co Ci ktoś taki? Znajomość dobrze rokuje tylko gdy facet nie jest taki zmienny i wie czego chce, a nie ze raz adoruje a raz olewa. Olej go totalnie bo szkoda czasu na niego.

Gość gość
hmm...

Chciałam zerwać kontakt bo uznałam, że albo nie jest zainteresowany albo chodzi mu tylko o jedno. Olewa mnie i jednocześnie zaczepia. Zupełnie tego nie rozumiem. Jak nie to nie. Prosta sprawa, po co mi głowę zawraca....

Gość jajajajajajajajajajać
ech wyjaśniłam co miałam na myśli... :)

Gość zawsze szczery
musze popracowac nad refleksem x nie rob tego! bo sie zakocham, znow w innej :-)

Gość gość
Olej dziada, nie chce to nie, takie pisanie to dziecinada. też kiedyś miałam takiego znajomego, który dzwonił lub pisał do mnie jak zerwał z dziewczyną yyy od razu go spławiałam.

Gość jajajajajajajajajajagość
Tylko po co on to robi? Dowartościowuje swojego ego czy jak? ;\

Gość gość
robi to z braku laku, pewnie do innych też tak wypisuje jak mu się nudzi :)

"Tylko po co on to robi? Dowartościowuje swojego ego czy jak?" x Z tego samego powodu, dla którego założyłaś tutaj topik - bo może:)

Gość gość
up

Gość gość
Po co upujesz temat? Ludzie dobrze Ci napisali. Jakich jeszcze rad oczekujesz, liczysz ze napiszemy ze on jest taki Toba oczarowany ze raz się odzywa a raz olewa?