Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Staje mi tylko gdy...

Polecane posty

Gość gość

Witam jak w temacie mam 23 lata staje mi tylko gdy panna wezmie mojego penisa do ust , inaczej mam problemy ze staniem nawet gdy zobacze jej pyyypke lub innej dziewczyny. Gdy ja pieszcze nawet mi nie drygnie albo tylko na chwile. Natomiast po looodziku mam normalna erekcje i stoi mi do konca seksy. Czy to normalne i dlaczego tak sie dzieje?

Gość gość
Up

Powodów może być wiele.. Stres, niezdrowy tryb życia itp. Może z czasem twoja partnerka przestała Cię tak mocno podniecać jak kiedyś (ten problem jest od zawsze czy występuje od niedawna?), może znużenie w łóżku? Wszystko może mieć na to wpływ ;)

Gość gość
Wiesz co , to moja nowa dziewczyna , przy starej też ostatnio podobnie było , pracuję praktycznei codzienie lub co drugi dzień po 18 godzin na dobę :) mało śpię i wgl , czasem nawet i podczas loda już mi opada ;/ być może to i przez stresy :) jak sie tego pozbyć by wszystko wróciło do normy ? może żeń szeń lub jakiś specyfik na potencje ? ;0 sam już nei wiem jestem zły na siebie ;)

Gość gość
jedz marchewke a nie żaden żeń szeń

Gość gość
Zmęczenie i stres. Wiem po sobie. Też nie miałem ochoty na seks jak w pracy był ciężki zapie.... Mogłem oglądać najostrzejszego p****la i nawet mi się nie podnosił. Na szczęście było minęło :)

Gość gość
gosc 16:43 i jak sobie z tym poradziłes że wszystko wrociło do normy ? :)

Gość gość
Mój miał podobny problem i zorganizowaliśmy trójkąt widok obcego k****a który mnie rżnie stawia na baczność i ma teraz twardego gdy mnie złapie za cipkę czy się rozbiorę stoi mu pała.

Gość gość
Yhym. Ja stosuje zen szen witaminy i suplement na potencje zobaczymy czy mnie poruszy

Gość gość
gość wczoraj W ptacy sytuacja się unormowala, było parę dni wolnego, odpocząłem, zrelaksowałem paręi tyle.

Gość gość
No u mnie trwa to juz jakis miesiac ehh kupilem suplement iq... I zobaczymy czy to cos da ps po tym suplu czuje takie jakby lekkie dretwienie języka