Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzić o takim facecie? Podczas pierwszej rozmowy wyznaje mi, ze...

Polecane posty

Gość gość

Pierwsze spotkanie, rozmowa luzna, moze troche zapoznawcza choc generalnie nie mialam w planach go poznawac i kontynuowac znajomosci-niewazne. Tak gadamy i nagle wyznaje (NIEPYTANY , wyskoczyl jak filip z konopii z tekstem)ze jest prawiczkiem. Hm ? Co o tym myslicie ? Ja sie zasmialam troszkę...I zmieniłam temat.

Gość gość
Albo chcial cie sprawdzic, albo zalezalo mu na tobie i dlatego chcial byc szczery :)

Gość gość
idiota ... przestań się z nim spotykać

Gość gość
Ciekawe czy, gdybyś nie zmieniła tematu i wyznała, że nie jesteś dziewicą, on by... spoważniał?

Gość gość
to nie ma znaczenia kim jest czy nie jest doprowadzc z nim do seksu max do 5 randki i na zawsze bedziecie szczesliwa para wbrew pozorom nie ma to znaczenia czy jest prwik czy nie dla muzgu liczy sie tylko szybkosc doprowadzenia do seksu a techniki nauczycie sie w praniu a ty ile masz lat i ilu mialas gosci ze go wysmialas to nieladnie jako kobieta doswiadczona powinnas mu powiedziec ze to nic i ze jesli chce z tego zrobic milosc to musi z toba pojsc do luzka do max 5 randki i tyle

Wytłumaczenie tej sytuacji jest bardzo proste- facet chciał po prostu sprowadzić rozmowę na temat seksu i nie wiedział od czego zacząć. Uważam że nie zależy mu na tobie,szuka dziewczyny do seksu..

Gość gość
:P

Gość gość
prowokacja

Gość gość
Radze tobie omijac prawiczkow bo oni czekaja z seksem na milosc. To psychole nikt normalny teraz nie czeka na milosc! Wystarczy popatrzec na zachod europy!

Gość gość
A ty co kurwiszonem jesteś dlatego się zaśmiałaś ?? dałaś dupę przed ślubem ???

Gość gość
gość dziś Katoliku jeden lobuzie seks bez slubu to normalnosc w cywilizowanych krajach europy zachodniej! Polacy szczegolnie mezczyzni maja jakiegos bzika na punkcie wiernosci, czystosci przedslubnej i szczerosci. Polacy uczcie sie od prawdziwych mezczyzn z zachodu lub Egiptu.

Gość gość
Nie jest normalnością tylko k*******m

Gość gość
Zasmialam się bo nie spodziewałam się czegoś takiego. Jak chciał pogadać na te tematy to mógł inaczej zacząć i NIE OD RAZU, przecież znaliśmy się 3 dni i to była w zasadzie 2 rozmowa,pierwsza trwała 10 min i nie dotyczyła niczego. Nie wiedziałam jak zareagować. Niesmaczne to było.

Gość gość
Wiecie, to nie byla randka, raczej taka mozna powiedziec hmm sluzbowo szkolna rozmowa, spotkanie ;zapoznawcze', choc ja go trzymalam na dystans, gdyby nie sila wyzsza to w zyciu bym go nie chciala poznac.

Gość gość
Ja się pytam zawsze dziewczyny czy jest dziewicą, bo to jest dla mnie bardzo ważne po tym oceniamy człowieka czy się szanuje czy nie.

Gość gość
U mężczyzn nieumiejętność panowania i władania energią seksualną prowadzi do słabości. Mogą nazbierać z różnych kobiet to co tam pozostawili na niej inni mężczyźni (a nie wiadomo kim byli?) i co wtedy się dzieje, energetyka takiego mężczyzny słabnie, miesza się czasami dochodzi, że to już nie jest ta sama osoba, mogą się zmienić cechy charakteru takiej osoby pod wpływem namieszania zabrudzenia energetycznego. I potem taki ma płodzić zdrowe dzieci jak? Przecież z takim pomieszaniem energetycznym jakie on niesie to będą oszołomy. Należy zadać sobie takie pytanie, kto będzie chciał się wcielić w takie pomieszanie energetyczne, będą to istoty z zobowiązaniami karmicznymi bądź ze świata zwierząt.

Gość gość
ale nie rozumiesz,ze to nie bylo zadne dobrowolne spotkanie w charakterze randki czy cos ? tylko wymuszone sytuacją

Gość gość
Chyba tak zrobie nastepnym razem... tez zaczne ni stad ni zowad mowic, ze nie jestem dziewica. i zobacze reakcje :D ale zastanawia mnie co obcego faceta obchodzi czy kobieta jest dziewica, czy nie :D

Gość gość
To nie wiedziałaś o tym, że facetów obchodzą przede wszystkim obce kobiety? :P

Gość gość
:P