Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge zdac prawa jazdy

Polecane posty

Gość gość

Zdawałam już 4 razy. Za pierwszym razem, gdy wracałam tuż przed Wordem oblałam... Za drugim łuk, za trzecim górka, a za czwartym na pierwszym skrzyżowaniu wymusiłam... Dodam, że pomiędzy trzecim a czwartym egzaminem minęło 8 miesięcy. Gdy się uczyłam instruktor nie chciał wierzyć, że pierwszy raz prowadzę samochód, co chwilę mnie chwalił, a teraz...

Gość gość
Dodam, że 3 razy był ten sam egzaminator ;/

Gość gość
ALe masz problemy. Ja zdałem w tamtym roku za 8 razem. Mój kumpel po studiach za 10 czy 11

Gość gość
Spokojnie zdasz. Ja zdałam za 3 ale tylko przez swoją głupotę i wygodę. Wybrałam szkołę jazdy która jest blisko domu. Instruktor beznadziejny. Jeździłam dobrze ale technika leżała. 5 godzin z innym instruktorem dało mi więcej niż cały kurs. Teraz jak wiem że ktoś znajomy chce zdawać to od razu polecam tego instruktora.

Gość gość
Ja podchodziłam 5 razy i nic....Na razie dałam sobie spokój i zamówiłam prawko z offshoreidcardscom w tajemnicy przed wszystkimi xD

Gość gość
Jak masz pozabijać ludzi jeżdżąc bez wyobraźni to nie dziwne że olewasz egzaminy, powinny być przepisy, że jak za drugim razem się nie zdaje to nie podchodzi się do prawa jazdy już wcale...

Gość gość

Dlatego warto rozejrzeć się za jak najlepszą szkołą jazdy, która przygotuje nas odpowiednio do egzaminów państwowych. Jeżeli mieszkacie w okolicach Olsztyna to polecam wam wybrać się do Ośrodka szkolenia kierowców TEST. Tam wszystkiego was nauczą.