Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoc jej czy może sie obrazić?

Polecane posty

Gość gość

Proszę o odpowiedzi osoby mądre i życzliwe,a nie zazdrosne i głupie, które źle doradzą. Sama nie jestem specem w relacjach miedzyludzkich i popelnilam mnostwo gaf, co przyznam bez ogródek.. W gimnazjum przez jakiś czas kolegowałam się z pewną dziewczyną. Dla mnie była miła ( z innymi bywało różnie, chodziły plotki na jej temat, że jest podłą manipulantką itp), nie zaszła mi za skóre, chyba się lubilysmy.Potem drogi się rozeszły. Po kilku latach dowiedziałam sie, ze jest w slabej sytuacji finansowej, została sama z dzieckiem, jej maz zginal w wypadku, nie ma rodziny. Mam mozliwosci by jej pomoc finansowo, sciagnac do pracy za granice. Jak myslicie, czy zrobic to ? Zaproponowac pomoc ? nie chce zeby sie poczuła źle, nie wiem czy wypada, nigdy tez nie przyjaznilysmy sie, zwyczajne kolezenstwo.

Gość gość
Jaką pracę, zgłupiałaś? Pieniądze mi przyślij a nie ściągniesz mnie 😠

Gość gość
Wolalabym zeby poszla do pracy, moge jej pomoc na poczatku, kase tez moge dac jesli ma jakeis dlugi, ale nie na zasadzie ze bede jej sypac pieniazkami i ona nie bedzie potrafila tym rozporzadzic i w dalszej perspektywie zostanie z niczym