Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antek14

Kobietki co mam zrobić ?! Nie wytrzymam dłużej z teściową !

Polecane posty

Gość Antek14

Cześć. Prosze przeczytajcie to i pomożcie mi . Tematów o mieszkaniu z teściową jest od groma, wiem o tym. Jednak myślę że moja sytuacja jest dość wyjątkowa. Jestem z moim chłopakiem ponad 3 lat. Na początku mieszkaliśmy osobno ja u swoich rodziców on u swoich. Jednakże po kilku miesiącach zaczynałam być częściej u niego niż u siebie, nie chcielismy się rozstawać chociażby na chwile. Z biegiem czasu zamieszkałam u niego. Z jego rodzicami i bratem. Wiedziałam że teściowa nie jest łatwą osobą, ale pomyślałam sobie że będę po prostu ją olewać i nie zwracać uwagi na nią i żyć własnym życiem. Nie było łatwo. Zaczeła się we wszystko wtrącać .Wypytywała się gdzie wychodzimy, co dzisiaj robimy, wydzwaniać do mnie co 5 min i wymyślać żebym kupiła po drodze to, tamto żebym coś zrobiła, jechała i tak dalej. Bez zapytania czy mam jakieś plany dzisiaj. Z biegiem czasu przestałam odbierać od niej telefony a gdy powiedziałam o tym mojemu chłopakowi usunął jej mój numer. Ale to przecież nic nie dało. Gdy wracam do domu z pracy zawsze czeka na mnie kupa zadań do zrobienia i wypytywania. Nie mam ani chwili spokoju. Zaczęłam po pracy błkąpać się samochodem po mieście i czekać do 17-stej aż mój chłopak wróci z pracy bo przy nim aż tak bardzo tego nie okazuje ale same przebywanie w jej towarzystwie jest jakimś koszmarem bo nie obejdzieje się bez trzaskania drzwiami i szafkami, rzucaniem na mnie wzroku jakbym jej kogoś zabiła. Mówiłam nie raz o tym mojemu chłopakowi ale to nic nie zmienia, on nie potrafi się postawić a nawet za przeproszeniem " Włazi jej w d**e" Chciałam się wyprowadzić na swoje ale gdy zaczyna się ten temat on nie chce o tym gadać. Ale z drugiej strony mieszkanie z nim sam na sam i wspólne obowiązki, rachunki to by był bardzo trudny temat. Boje się że sobie nie poradzę i zostane z tym sama. On nie myśli poważnie i pewnie było by tak że została bym bez grosza bo musiała bym sama się wszystkim zająć. Nie wspominając tym że jest starszym skąpcem i nie było by szans na dzielenie się finansami nie obchodziło by go czy mam pieniądze czy nie. On zostawia mnie z nią i idzie do garażu a ja ? Musze się z nią urzerać. Nie raz wyprowadzałam się z powrotem do rodziców, chciałam z nim skończyć bo przecież ta rodzina, razem z nim zniszczyli by mi życie ale na marne. On przyjeżdżał przepraszał, błagał żebym wróciła i że on coś z tym zrobi a ja naiwna wierzyłam. Naprawdę nie wiem co mam zrobić. Nasze życie erotyczne już wogóle nie istnieje bo po pierwsze mu się nie chce jak to on mowi a po drugie pod naszym pokojem teście mają sypialnie i wszystko słychać. Czsami siadam w koncie i po prostu płacze bo juz nie wytrzymuje psychicznie. Myślałam że może jest jeszcze szansa na to żeby było dobrze i że to się zmieni, zakochamy się na nowo, w spokoju, zaczniemy w końcu razem spędzać czas. Ale im więcej czasu upływa ja coraz mniej go przez to wszystko kocham i marze o tym żeby się od niego i jego mamusi uwolnić. Zatruli mi życie a ja nie potrafię z tego wybrnąć. Nie wyobrażam sobie z nim i jego rodzinąreszty życia, nie wspominając już żeby mieć jakieś dzieci bo to już by było za dużo nie uwolniłabym się od nich do końca życia. Prosze was pomożcie mi i doradźcie co mam zrobić bo naprwde ze mną i moją psychiką przez nich jest coraz gorzej. Nie wiem jak długo jeszcze to wytrzymam. Pozdrawiam

Gość gość
to nie jest twoja tesciowa tylko matka twojego chlopaka.ty jestes darmowym materacem a nie zona wiec dlaczego niby mialaby cie darzyc szacunkiem

Gość gość
To może mam z nim wziąć ślub żeby dać się poniewierać? Pomysłałaś o tym że dlatego nie chce się z nim wiązać?

Gość gość
Małżeństwo nie zmienia osobowości , można być nikim będąc także żona , odchodzi sie od ślubów i bardzo dobrze , zrywa się kontakty z toksycznymi mamusiami jeszcze lepiej

Gość gość
To go zostaw niech się kisi z toksyczna mamusia później zostanie 40 letnim kawalerem który będzie wylewal na kafeterii żale jak prawiki tutaj

Gość gość
Wynos sie z jej domu ty szmato bez honoru! Ja na jej miejscu wywalilabym cie na kopach z mojego domu!

Gość gość
To sa hasła obraźliwe i groźby karalne

Gość gość
A karalne nie jest wpieprzyc sie do cudzego domu na sile i obrabiac wlascicielce tylek w necie?

Gość Po przejsciach
Ja powiem Ci jedno. mialam podobnie z teściową albo i gorzej nie zwlekaj tylko się wyprowadz bo zniszczą twoja psychikę i zdrowie. Widać że jak się nie przeciwstawia mamusi to mu odpowiada. Ja się przeciwstawilam gdy tylko zaczęło się u mnie piekło. Wyprowadzilam się do rodziców z małą córeczką i powiem Ci że odrzylam, pracuje i jestem szczęśliwa . Mimo że coś jeszcze czuję do swojego męża. Tobie radze to samo. Czas robi swoje

Gość gość
Typowy maminsynek, weź się za normalnego faceta z normalną matką , niech maminsynki zostaną same

Gość gość
Nie daj się przepraszac dziewczyno , taki się nie zmieni nigdy zmień go na inny model

Gość gość
Ty masz problem z facetem a nie z jego matka!!! Skonczcie obwinac innych za to ze wasz mis was nie kocha i traktuje jak szmate!!!

Gość gość
Po pierwsze to nie tesciowa, tylko matka twojego chłopaka. I nie jesteście rodzina. Mieszkasz w domu obcej kobiety i dziwisz się, że ona czegoś wymaga, albo że nie masz prywatności w sypialni - śmieszne. Chcesz mieć prywatność, to wynajmij z chłopakiem mieszkanie. Chłopak nie chce? To przemysl czy chcesz być z takim dzieciakiem, który nie może odczepić się od mamusi.

Gość gość
Najlatwiej zwalac na jego matke - ktos musi byc wunny twojej glupocie i zlym wyborom, prawda?

Gość gość
Nie rozumiem czemu z nimi mieszkasz i się dziwisz że się wkurza i czegoś od Ciebie wymaga? Mieszkasz tam więc musisz pomagać w domu, proste jak budowa cepa. Wracaj do rodziców...

Gość gość
Ja też bym nie była z facetem który jest uzależniony od mamusi , chłop to ma być chłop a nie miękka faja , chcesz mieć dzieci z takim facetem ?? I wszystko sama będziesz musiała ogarniać , na męża się bierze mężczyznę nie chłopca mentalnego

Gość gość
Nie mozna juz nizej upasc niz isc do domu rodzicow chlopaka i robic za jego matrac!

Gość gość
Ale bzdura , równie dobrze można powiedzic ze mój chłopak robi za mój materac bo mieszka u moich rodziców

Gość gość
Oczywiscie ze robi! Chcecie zakladac rodzine czy tylko gzic sie w cudzym domu za cudza kase?

Gość gość
Nawet już nie materac bo on jej nawet już nie dotyka :D

Gość gość
AUTORKO jesteś osobą bez grama ambicji,wprowadzasz się do domu chłopaka i czego oczekujesz? że będziesz mieszkać bez obowiązków,że wszyscy będą się cieszyć z twojej obecności a ty będziesz chodziła do pracy i czynnie uczestniczyła w grach erotycznych bo innego życia nie widzisz.GRATULUJĘ twoim rodzicom że wychowali takiego bezmózgowca.\Aż mi się nie chce wierzyć że są tak bezczelne kobiety.