Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dylemat co nie zrobisz to kogoś skrzywdzisz

Polecane posty

Gość gość

I choćbym się obracał dookoła.... zawsze dupsko z przodu :( Choćbyś był przekonany,że dobrześ uczynił,to g****o prawda,bo Ona cierpi...ale może nie? :( może też tego chciała.

Gość gość
Cierpi i to jak cierpi

Gość gość
Nie rozumiem tego

Gość gość
Cierpię, tak bardzo chciałabym zasypiać w twoich ramionach :(...

Gość gość
Nie zwracam się do kogoś...głośno myślę :( i się w******m,dlaczego życie tak dziwnie przędzie :(

Gość gość
A co ciebie autorze tak wzięło akurat teraz na to użalanie?czyżby...

Gość gość
Tak jakoś...sobota,wolne :( i myślę bardziej intensywnie o całej sytuacji,może się mylę i już nie ma problemu,ale czuję jednak się winny i to jeszcze jak.... :(

Gość gość
I dobrze ci tak swinio.:D

Gość gość
I dobrze że czujesz się winny, NA PEWNO ją skrzywdziłeś, niech Cię teraz sumienie gryzie i pomyśl sobie co zrobisz jak ona już nie da rady żyć w tym cierpieniu i popełni samobójstwo, będziesz ją miał na sumieniu :O

Gość gość
Bez przesady,nie skrzywdziłem jej w takim sensie jak myślicie,nie wykorzystałem,nie dawałem obietnic bez pokrycia,nic z tego co wasze robaczywe myśli wam podpowiadają :( potraficie tylko krytykować i prymitywnie wyzywać,nie znając historii,no! ale tu jest internet,tu w mordę się nie dostanie :) więc sami odważni... Dzika Świnia

Gość gość
Jednak COŚ jej zrobiłeś więc taki bez winy nie jesteś.Masz rację,nie wiemy co.

Gość gość
No to napisz co takiego zrobiłeś to ocenimy, czasami to co Tobie wydaje się niczym dla kobiety może oznaczać wiele, poczytaj sobie te wątki tutaj. Kobiety zakochują się w mężczyźnie bo dłużej spojrzał im "głęboko" w oczy i potem żalą się tutaj :O. Mogłeś jej nic nie wyznać a i tak ją skrzywdzić, może nawet skrzywdziłeś więcej kobiet niż Ci się wydaje :D. Jeśli w jakikolwiek sposób nawet niewerbalnie ją podrywałeś i zwodziłeś i co gorsza trwało to przez dłuższy czas to owszem mogłeś ją uwieść i zranić. Im dłużej to trwało tym gorzej dla tej kobiety.

Gość gość
Odebrałem coś na co nigdy nie miała prawa liczyć,zbyt długo by wyjaśniać lub pisać,a Sienkiewiczem, nie mam zamiaru zostać i trylogii pisać nowej,więc po prostu mówiąc,niech wam będzie skrzywdziłem,aniołkiem nie jestem,czuję się winny,samobójstwa nie popełni nie ma zwalonego beretu :( ale pewnie jej ciężko,mnie zresztą także,bo moje decyzję tak samo uderzają we mnie samego :(

Gość gość
grzech zaniechania i nic nie robienia dla dobra innych :(

Gość gość
Masz rację, ciężko mi. :( Nie pisz kłamstw i nie dawaj złudnej nadziei. :( Przez Ciebie i Twoje kłamstwa muszę się ukrywać po kątach, żeby się w samotności wypłakać. :(

"Bez przesady,nie skrzywdziłem jej w takim sensie jak myślicie,nie wykorzystałem,nie dawałem obietnic bez pokrycia,nic z tego co wasze robaczywe myśli wam podpowiadają smutas.gif potraficie tylko krytykować i prymitywnie wyzywać,nie znając historii,no!" x Koleś, rzuciłeś na wstępie jakie półsłówka, potem że "głośno myślisz", dobrze się czujesz? Czego się spodziewałeś? "Ojojoj, jaki biedny jesteś?" Weź się ogarnij, bo zaczynasz się zachowywać jakbyś miał PMS.

Gość gość
Tego czy nie popełni samobójstwa i nie ma zwalonego beretu to ty nie wiesz, z reguły takie osoby nie ogłaszają tego całemu światu, idealnym przykładem jest Robin Williams no i oczywiście z ostatnich dni Chris Cornell.

Gość gość
eeeeh :( jasne,mądrale teoretyki życiowe... Koleś,uwierz mi za same taką gadkę w realu nie jeden kły z dywanu zbierał,ogarniaj się sam nie doradzaj inny,zresztą pierdolą mnie rady,jak powiedziałem głośno myślę,jak komuś nie pasi niech spada i nie czyta D

Gość gość
Nie przesadzaj. To, że ktoś cierpi i jest to związane z Twoją osobą, nie oznacza, że Ty kogoś skrzywdziłeś. Kiedyś cierpiałam bardzo, bo zakochałam się bez wzajemności, ale nikt mnie nie skrzywdził. Sama się skrzywdziłam. No chyba, że Ty zwodziłeś, rozkochiwałeś itd. świadomie to inna sprawa...

Gość gość
Ode mnie ty dostałbyś w kły za to że ją skrzywdziłeś a jestem kobietą :O, i właśnie teraz pokazałeś swoją wypowiedzią jaki z Ciebie bohater w internecie a p***a w świecie... a nawet jeszcze większa z Ciebie p**deczka jeśli jesteś żonaty i zabrałeś się za urabianie i uwodzenie niewinnej kobiety... :O nie ma nic gorszego niż znudzony żonkoś bawiący się uczuciami innej...

"Koleś,uwierz mi za same taką gadkę w realu nie jeden kły z dywanu zbierał,ogarniaj się sam nie doradzaj inny,zresztą pie**olą mnie rady,jak powiedziałem głośno myślę,jak komuś nie pasi niech spada i nie czyta D" x Najwyraźniej masz poważne problemy z agresją, przedawkowałeś sterydy? Rozumiem, że czytasz na głos każde słowo, które wpisujesz? Może spróbuj zapisywać do notatnika, nie wiem czy się orientujesz, ale puszczasz swoje, nazwijmy to umownie "przemyślenia" w świat:)

Gość gość
Pewnie nie dość że żonaty to jeszcze udawał singla i chował obrączkę gdy próbował się do niej dobierać

Gość gość
zadowoleni?dłonie wilgotne z emocji?serduszka mocniej tłoczą krew do mózgowniczek? :D czujecie się tacy lepsi,mądrzejsi,bardziej dobrzy,wartościowi?no to z***bbbiście :)

Gość gość
dwie żony :D i piątkę dzieciaczków

Gość gość
a gość ma niezłą polewkę :)

"zadowoleni?dłonie wilgotne z emocji?serduszka mocniej tłoczą krew do mózgowniczek? smiech.gif czujecie się tacy lepsi,mądrzejsi,bardziej dobrzy,wartościowi?no to z***bbbiście" x Nie oceniaj wszystkich swoją miarą:) Obawiam się, że nie zrozumiesz, ale trudno.

Gość gość
A ty jesteś zadowolony z siebie? Skrzywdziłeś kobietę na której Ci zależy i bawiłeś się jej uczuciami. Czy tak się zachowuje prawdziwy mężczyzna? Sam sobie odpowiedz... :O

Gość gość
ooo :D widzę następna farma łosi,milutko :)

Gość gość
Przeprosiłeś ją chociaż za to że bawiłeś się jej kosztem czy uniosłeś się dumą i olałeś ją bez słowa? Jak na "mężczyznę" przystało... :O