Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy we wszystkich pracach ludzie są tacy wścibscy i zazdrośni?

Polecane posty

Gość gość

w mojej strasznie, obracaja niby to w żart ale strasznie zazdroszczą, 90% rozmów w pracy to co kto za ile kupił i ile ma i krytyka

Gość gość
tak ludzie to wszy

Gość gość
np wyjdę na obiad to zaraz pytania co za ile i czy nie szkoda mi pieniędzy itp.

Gość gość
Większość ludzi to Głąby Kapuściane.. Znaleźć kogoś naprawdę wartościowego to jak wygrać w totka.. no, może odrobine łatwiej, a jak znajdę, to trzymam sie kurczowo, bo naprawdę większość ludzi to DNO, kopia kopii innej kopii.. i nie chodzi o wygląd tylko o charakter :/ Zazdrość zamula im mózgi.. o WSZYSTKO, pospolite nic nie znaczące ludziki.

Gość gość
większość ludzi to prostaki, tak ok 87 do 90% to sami debile

Gość gość
Nic z siebie nie dają, nie są wyjątkowi pod żadnym względem, zwykli tacy, tylko kawałek rozumku mają na tyle by przetrwać, a czują się niewiadomo kim i próbują narzucać ludziom w koło "swoją wolę" :D albo chociażby tym niepospolitym, ktorzy czymś się wyróżniają, są w czymś lepsi po prostu lub coś osiągnęli... TO jest przerażające.

Gość gość
najbardziej krzykliwi i wścibscy są ci puści ich paplaniny nie da się słuchać

Gość gość
Najbardziej złośliwi i godni pogardy są ci "zwykli", pospólstwo, plotkarze, niezadbani wręcz otyli, ze zwykłym życiem, bachorami i niedzielnymi wieczorkami u szwagra czy kuzynki.. :) Zadbani i szczupli mają nawet lepsze charaktery ;) Tylko jedna "grubaska", którą poznałam widać, że ma dobre serce.. reszta to zazdrosny syf.

Gość gość
19:53 słyszysz co Ty mówisz ? Jesteś dokładnie tym o co posadzasz innych agresywna zawistna chamska

Gość gość
19.55 aha czyli większość prostaków ma prawo być prostakami, a ja raz, dosłownie Raz na ruski rok zachowam sie jak oni (nie plotkując i źle życząc, tylko obserwując) i to ja jestem ta najgorsza :D stuknij sie w czoło i pouczaj swoje dzieci, a nie mnie ;)

Gość gość
19.55 Poza tym nie znasz mnie, nie możesz wydawać osądów na mój temat, a ja ludzi, o których pisze znam, może nie bardzo dobrze ale mam czy miewam z nimi do czynienia, więc to ty jesteś agresywna i chamska i lepiej weź sobie coś na uspokojenie ;)

Gość gość
19.55 a poza tym, niestety mam rację :(

Gość gość
Tacy sa ludze to prawda ale Ty jestes takasama bo to odczuwasz

Gość gość
20.31 co za bezsens :D I tutaj pasuje: czy słyszysz co ty mówisz?, a raczej: czy myślisz nad tym co piszesz? Co ma rozumienie pierwotnych instynktów pierwotniaków do bycia pierwotniakiem? To jak by lekarz, który może leczyć z chorób na które sam zapadł, bo innych "nie rozumie" :D ;)

Gość gość
Podobnie ludzie z bardzo dobrymi zawodami . Choć inteligentni i dobrze wykształceni potrafią zachowywać się perfidnie i w nielogiczny , niski i mędowaty sposób interpretować rzeczywistość wokół siebie.

Gość gość
ludzie są z reguły zawistni i chciwi