Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eseje

Podajcie 10 dużych miast ponad 150 tys mieszk. w których wstyd mieszkać.

Polecane posty

Gość Eseje

Wg mnie to Radom Kielce Sosnowiec Częstochowa Białystok Katowice a wg was?

Gość Eseje
Podajcie 10 miast wymieniłem tylko 6 miast w których wg mnie wstyd mieszkać...

Gość gość
Ok zaraz podam tylko się zastanowię :)

Gość gość
Masz rację Katowice to brzydkie miasto menele i kopalnie Syf i biedaszyby byłam w Katowicach wczoraj i to prawda że to brzydkie miasto :)

Gość gość
Bydgoszcz łódź Toruń Olsztyn powinieneś autorze jeszcze wymienić byś nie miał 6-ciu tylko 10 miast gdzie wstyd mieszkać

Gość gość
A LUBLIN TO CO?..?.?.??...??????

Gość gość
Wg mnie Szczecin

Gość prawi 114
Częstochowa, Bytom ,Łódz, Tarnów, Sosnowiec , Wałbrzych , Radom,

Gość Eseje
Prawi 114 umiesz czytać ze zrozumieniem? to ma być miasto z ponad 150 tys. Mieszkańców idioto naucz się czytać ze zrozumieniem od kiedy Tarnów ma 150 tysięcy mieszkańców? Tarnów nie ma nawet 110 tys mieszkańców a ty mi z Tarnowem wyjeżdżasz

Gość gość
1 opole, 2 opole, 3 opole, 4 opole, 5 opole, 6 opole, 7 opole, 8 opole, 9 opole, 10 opole a teraz kołbuc weź leki i w*********j, na spacer, na obiad, do lasu, spać... chuj wie gdzie, tylko w*********j stąd

Gość Eseje
Prawi 114 naucz się najpierw czytać ze zrozumieniem ani Tarnów ani Wałbrzych nie mają 150 tysięcy mieszkańców ani więcej powyżej nie zauważyłem we wpisie Wałbrzycha potem zauważyłem że wymieniłes Wałbrzych przecież Wałbrzych ma 114 tysięcy mieszkańców a Tarnów nieco ponad sto tysięcy mieszkańców umiesz czytać ze zrozumieniem prosiłam o miasta ponad 150 tys mieszk w których wstyd mieszkać naucz się czytać ze zrozumieniem

Gość prawi 114
Częstochowa, Bytom ,Łódz, Tarnów, Sosnowiec , Wałbrzych , Radom, Mysłowice , Piotrków Trybunalski, Swiętochłowice

Gość prawi 114
ja podałem najgorsze miasta w POlsce a nie ponad 150 tys ludzi .. Mam nadzieje ze pomogłem

Gość gość
kołbuc durniu upośledzony nie pisz jako laska, na kilometr wiadomo że to ty czubie

Gość gość
Temat bez sensu! żadne miasto nie jest brzydkie,to ludzie sprawiają że miasto wydaje się nie atrakcyjne. Katowice ktoś wymienił,bo kopalnie są hahahah... Gdyby nie kopalnie to ludzie nie mieli by węgla,i Ci co mają piece kaflowe czym by palili? gazetami? :D Oj ludzie ludzie... Polecam wyjazd za granicę,wtedy nie będziecie pisać pierdół o takiej tematce :/

Gość Miasto NAMYSŁÓW OPOLSKIE wojew
Czemu ty x milion się x trylion się uwziałeś na opole przecież opole nawet w jedej setnej procenta nie jest obciachowym miastem po pierwsze opole to stolica polskiej piosenki po drugie w Opolu jest główna siedziba biura podróży Itaka w Polsce po trzecie opole to miasto wojewódzkie po 4 - te opole jest bogatsze niż Wrocław i opole ma więcej teatrów niz te wszystkie wymienione miasta i wszystkie pierwej wymienione miasta z wyjątkiem Bydgoszczy Torunia i Łodzi w przeciwieństwie do Opola nie mają ogrodu zoologicznego więc w*********j z tym opolem czemu ty się uwziałeś na Opole?

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
olsztyn jest piękny