Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była żona powiedziała że wykończy mnie finansowo

Polecane posty

Gość gość
11'04,tak to wazne,ze az na kafe musiales przylezć,by to powiedziec?

Gość gość
A gdzie miał powiedzieć, jak mu kumpli pozamykali?

Gość gość
Sylwia,wyluzuj z tymi tematami prowo gdzie udajesz faceta.

Gość gość
12:46 zabronisz mi?

Gość gość
A jeśli tak, to co?

Gość gość
Jeśli tak to też Sylwii będziesz płacił alimenty. :-)

Gość gość
To zabroń mi.czekam.

Gość gość
A jak ci zabronię to co?

Gość gość
Jak zabronisz będziesz płacić alimenty. Czytać nie umiesz?

Gość gość
Jak się powiedziało a to trzeba powiedzieć B. Przysposobił jest formalnie ojcem to podpisując papiery wiedział jakie są konsekwencje.Siłą nikt go do sądu nie zawlekł.

Gość gość
bo dał się oszukać że warto dla niej przysposabiać ,a nie było warto bo zrobiła go w c***a

Gość gość
Dla niej przysposabiać? A ja stawiam dolary przeciw orzechom, że nie myślał ani o niej, ani o tym dzieciaku. Kto zgadnie o czym myślał ten łoś?

Gość gość
Dla niej przysposabia dziecko???Dziecko przysposabia się chcąc być dla niego rodzicem a nie dla baby.Jak się o d***e myśli to tak jest. A może by tak drugiej strony wysłuchać...

Gość gość
Chcesz dopy wysłuchać?. Przecież wiadomo że gowno słychać ;)

Gość gość
Że tez tobie gościu chce się dyżurować na kafe juz od poranka.....

Gość gość
Nie jestem autorem...Ja przysposobialem dziecko dla niego, mialem juz z nia dziecko ojciec biologiczny w ogole sie nim nie interesowal nie placil alimentow 3 latka, a ojciec widzial go moze 5 razy w zyciu a przez ostatni okres odcial sie totalnie nigdy nie dzwonil, nie prosil o jego zdjecie jak dorasta, zero kontaktu... Chcialem to wszystko poukladac w sumie jemu zycie tez mowil do mnie tato pomagalem mu jak tylko potrafilem no w sumie jak ojciec na tyle ile potrafilem to go zastepowalem... Przysposobilem go bo chcialem zeby mogl w szkole powiedziec ze ma tate, a nie tylko z opowiesci, oczywiscie czynniki takie jak slowo kocham cie z jego strony z mojej rowniez sie pojawialo i nie piszcie prosze, ze robi sie yo dla kobiety, zeby sie jej przypodobac bo jest wiele innych sposobow na to chociazby kwiaty... Drobne gesty i tutaj absolutnie nie bralem jej pod uwage. Zycie sie potoczylo inaczej poszla w tango jak ja to mowie, ona imprezki ja stabilizacja, gdzie wczesniej przed przysposobieniem wzor kobiety... czasami mialem wrazenie, ze mam w domu trojke dzieci w tym jedna nastolatka metamorfoza o 180° i jezeli ktos sie wacha nad przysposobieniem to poprostu tego nie robcie dzieci zabrala alimenty sa bardzo wysokie, a jej usmiech jest bezcenny ze mnie wych...la

Gość gość
Ale kobity potrafią interesy robić. Wielkie brawa dla pan.

Gość gość
Uśmiech byłej zonki ze chlop musi na nią i jej bachory zapier.... musi być okropnie upokarzajacy dla faceta

Gość gośćkosiarka
oczywiście że się przysposabia ze względu na babę ,co wy chore jesteście? tzn wiem że jesteście ,nikt zwykły nie przysposabia dzieci z domów dziecka i dzieci znajomych tylko swojej baby,logiczne co?? i jak babola zrobi w balona to jest żal ,bo dało się dużo od siebie a i tak niedocenione,o waszej wredocie wiem bardzo dużo i złośliwości i mściwości ,ta paplaninka nie działa na mnie

Gość gość
I tu ci biedni głupcy sami są sobie winni. To tak jakby kłaść głowe słoniowi pod stopę i myśleć: A może nie zgniecie... Mądre to jest?

Gość gość
a skąd mieli wiedzieć,za mało się mówi o wredocie babskiej

Gość gość
Mojego kolegi była żona podnosila mu ciągle alimenty a kontakty z dziećmi cały czas utrudniała. Chlopak nie wytrzymał i sie powiesił. Ona teraz opowiada że to jego wina i że był chory psychicznie. Takie właśnie są babiszony.

Gość gość
Skoro sie powiesił, to znaczy że zdrowy psychicznie to on nie był. Należy zadać pytanie - kto go do takiego stanu doprowadził? A może ten twój znajomy miał jakąś rodzinę albo przyjaciół? A może ktoś z tego grona zechciałby zainteresować tym pytaniem prokuratora? A może dałoby się wykazać czarno na białym że była żona go nękała i znęcała się psychicznie? I to doprowadziło do samobójstwa? A może dostałaby z 5 lat do odsiadki? Ale pewnie nikomu sie nie chce chodzić po prokuratorach......

Gość gość
No i jak tu nie kochać kobiet.

Gość gość
Płać jak nie myślałeś głową.

Gość gość
Witam rozwodników , tych przed i juz po. Pewnie wielu z Was ma problem z masturbacją,waleniem pałki itp. Masz problem z masturbaacją , ciągle walisz kapucyna ? Twój drągal już nie domaga, wejdź na EROFLIRT24.PL tylko dla osób powyżej 25 roku życia. Serdecznie polecam mi ta strona pomogła masakrycznie