Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ILE ZARABIA KURIER NP. DPD???

Polecane posty

Gość gość

bo matka mi robote załatwiła... a ja nie chcę jak będzie mniej niż 2 tys. bo jestem bardzo ambitny :)

Gość gość
no widać jak bardzo ambitny jesteś skoro mamusia ci robote załatiła heheehehehheheheheh

Gość gość
Ok 3000. Praca po 11-12 godzin.

Gość gość
no ale ja też nie lubię pracować dłużej niż 6 h dziennie :)

Gość MLXIII
przykładowa oferta pracy dla kuriera http://up.warszawa.pl/oferty/strony/szczegol_of.php?id=72046 ale widziałem oferty pracy ponad 5000 PLN miesięcznie , w realu nie jest tak różowo, ponieważ kurier musi posiadać własne auto, płaci za paliwo, ładuje na auto przesyłki i rozwozi po mieście, czyli musi posiadać nawigację , tyranie po 10 godzin dziennie , warto poczytać co opowiadają pracownicy firm kurierskich na forach, scyzoryk się sam otwiera w kieszeni !

Gość gość
no to mamusia by mnie nieźle wpakowała.... no chyba że bardzo chce się mnie pozbyć...

Gość gość
pracuję w dpd, twoim szefem nie jest firma, lecz tzw. przewoźnik, on ma samochody i płaci za paliwo. ty pracujesz na umowę zlecenie od pon do sob za ok. 2000 netto jak dobrze pójdzie. jak się z czegoś nie wywiążesz to dostajesz kare tzw. notę np. 200 zł co przewoznik odciąga ci z pensji. moim zdaniem ta praca to syf

Gość gość
czyli stało się to czego się obaiwałem od dawna; matka daje mi delikatnie do zrozumienia żebym wypierdalał w końcu do robot... szkoda myślałem że mając już 40 lat na karku odpuści i będę z nią mieszkać aż do śmierci (jej śmierci ) :(