Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wprowadzka do faceta, a pieniadze

Polecane posty

Gość gość

Poltora roku temu poznałam w Polsce faceta, dowiedziałam się, że mieszka za granicą. Wyjechał, ale nie urwaliśmy kontaktu. Tak się stało, że zostaliśmy parą, on tam ja tu. Męczylo nas to wiec, stwierdziliśmy że zamieszkamy razem. Mam pewną pracę tam. Mam się wprowadzić do niego za miesiąc. Mieszkanie jest jego, wiem że wciąż je spłaca i dlatego dotychczas mieszkał z 4 lokatorami...którzy mają się wyprowadzić, bo po moich namowach zgodził się mieszkać tylko ze mną. I teraz moje pytanie ile powinnam mu płacić? Nie przemyślalam tego i czuje się dziwnie bo przeze mnie spłata mieszkania będzie się wydłużać. Sądzicie, że powinnam dokładać mu trochę więcej niż ustalilismy?

Gość gość
ja pierdziele co to za patus? Facet który kaze płacić kobiecie? masakra, wiej zanim zacznie ci wydzielac podpaski :o

Gość gość
To jego mieszkanie, a ja nie będę mieszkać u nikogo za darmo. On ciężko pracował na to co ma. Źle się czuję z tym, że namówił go by wymowił mieszkanie lokatorom, bo wiem że chciał szybciej spłacić duży kredyt.

Gość gość
Jakieś pomysły?

Gość gość
popier/dolona feministka? jak mozna sie splamić płaceniem facetowi? jak w holetu.. masakra.

Gość gość
No jasne ze powinnaś płacić więcej. Szkoda ze wymogłas na nim wyprowadzkę lokatorów. Ale znając życie to i tak się rozejdziecie i lokatorzy wrócą.

Gość gość
hotelu*

Gość gość
płacic facetowi? on powinien ci dziekować ze w ogole sie zgodziłas. gdzie ty masz honor kobieto? :o

Gość gość
Przestańcie pieprzyc. Sprawa jest oczywista: powinnaś ponosić połowę opłat za czynsz i wszystkich opłat. Nie powinnaś płacić keedytu- przecież to nie twoje mieszkanie i zapewne gdybyście się r ozstali to chłopak Ci kasy nie zwróci za spłacone kredyt. A przecież zwykła lokatorów nie jesteś żeby płacić za wynajem.

Gość gość
połtora rok i juz sie chcesz wprowadzac? niezle masz w bani :D

Gość gość
plac polowe za czynsz, oplaty i jedzenie. ale kredyt nie placi sam bo to jego mieszkanie

Gość gość
Ja tez chce sprzataczke i doopodajke ktora bedzie mi placila rachunki i ktorej nawet do glowy nie przyjdzie pytanie slub! Gdzie takie szmaty mozna spotkac? Wezme nawet jak bedzie gruba!