Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak jest że jak facet

Polecane posty

Gość Ksenofobiczny
Baba ma mieć 20 lat i być w ciąży,do 19 roku życia jest nastolatką. Rodzi 21 lat dziecko a drugie 23 lata.Ma sprzątać prać i gotować.Mąż pracuje i przychodzi z roboty dostaje papu.Jak odchowają dzieci mają gdzieś 40 lat a on np 50 i żyją razem.O cnotach nie mówię nie musi być dziewicą ale pół życia ma spędzić na dzieci.A i te dzieci też mają iść tym schematem.Tak powinno być a nie to co wy tu peeerdolicie to brak słów naprawde

Gość Ksenofobiczny
Prawdziwy jak ja mężczyzna idzie do klubu i tańczy z innymi ale po powrocie czeka na niego kochana żonka.To ma być anioł w czystej postaci.Nieskazitelna,i subtelna.Mogła mieć maksymalnie 3 partnerów.Dziewicy stanowczo nie minimalna liczba 2 partnerzy.Powyżej 3 odpada no bo jak np ma 20 lat i za sobą 2 to w sam raz.Nie wnikam co i jak,chyba że się puszczała gdzieś to nie akceptuję.Musi chcieć rodziny i dzieciaków :)

Gość Ksenofobiczny
Kobieta ma być w domu przy garach wbijcie sobie to do głowy kobitki raz na zawsze

Gość gość
Ksenofobiczny Nie skomentuje tego a Autorko cześć

Gość Ksenofobiczny
Jakie to piękne :) Kafeteria w nocy ahh :classic_cool: :classic_cool:

Gość gość
ksenofobiczny tak tu was wszystkich czytam ale takiego przyjebba to jeszcze nie spotkałem skąd te poglądy czyżby skrajna prawica???a może onr ???

Gość Ksenofobiczny
W twoich wyobrażeniach tak palancie :classic_cool:

Gość gość
co ty masz w tej głowie nie wiem i nie chce wiedzieć bo to jest nie wiem jakieś nie normalne

Gość Ksenofobiczny
gość dziś S********j

Gość Ksenofobiczny
Przygłupy jedne :D

Gość gość
Jednak typy są gorsze od typiar hih

Gość gość
Faceci są c*****i a potem narzekają jakie to baby złe a co my jesteśmy k***a

Gość gość
topik jest drażliwy nie da się ukryć :D takie prawo natury i mówię to jako kobieta możemy tam zapalić czy coś ale nie ćpać czy chodzić po klubach tego prawdziwym damom nie wolno ;)

Gość gość
gość dziś Moze robic to na co ma ochote ale z umiarem ;)

Gość Michał1212121
baby do garów już obiad sam się nie zrobi!

Gość gość
Michał sam idź jak masz ochotę ;)

Gość Michał1212121
moim zadaniem jest wam rozkazywać!

Gość Michał1212121
nowoczesne puszczalskie do czego wy doprowadzicie to się strach bać aż nie wiem gdzie są zasady

Gość StaryPręga
Mamy w dzisiejszych czasach dziwny sposób myślenia.Moja żona się zachowuję tak jak mężczyzna,jak się w****i to wychodzi i idzie na wódkę,nie ćpa i nie pali ale lubi się porządnie napić i zjeść mięso,robi je w marynacie jest najlepsze.Zachowuję się jak 100 procentowy mężczyzna i nie ma w niej ani kawałka kobiety,ale ją kocham.Bo takie babki są fajne trzeba w nich dostrzec to coś,czego nie ma wiele.Wiem,fajna jest kobieca mini i delikatność ale ja lubię twarde sztuki a moja żona jest jak skała i dobrze sobie radzi w życiu.Każdy ma swoje podejście i nie mam nic do takich kobiet,chcą będą męskie ale i tak jak trzeba to im pomogę a co mi tam heh;)Nie sugerować się gadaniem polaków,obcokrajowców i nacjonalistów bo oni mają predyspozycje by wami,drogie i kochane Panie drygować.Być sobą i jeszcze raz sobą ;) Pozdrawiam

Gość gość
StaryPręga dziś piekne slowa,zeby wiecej takich facetow bylo jak ty

Gość gość
Aż taki brzydki jesteś że nie stać cię na normalną kobietę?

Gość gość
gość dziś Odklej od typa ;) A co ta jego nienormalna?Ludzie wam się naprawdę jak sam Pan Pręga napisał w głowie przewraca.Ja mam chłopaka i on akceptuje to co robię a też piję i mam prawo do używek :) Skończcie się wypowiadać bo kobiety mogą ćpać i mogą być damy ale nie że dają tylko z klasą i mogą hulać ile chcą ważne żeby nie odwaliły nic chujowego i jest dobrze a jak odwalą to nic ...

Gość gość
co tu sie wyprawia :o

Gość gość
gość dziś Nie mogę spać :D I chodzę po kafe od 10 minut i trafiłam na to i sobie poczytałam :D

Gość gość
aha

Gość gość
gość wczoraj nie rozmieniajcie sie na drobne kobieta moze miec reakcje jak mezczyzna ale nie ciagle a mezczyzna nie moze robic tego samego od to mezczyna musi byc czasem czuly a kobieta musi czasem nosic spodnie tak musi byc Mądra odpowiedź wsumie sensowniejsza od Starego Pręgi ;)

Gość gość
Ja nie mam nałogów (oprócz internetu :D:P) i nie mam najmniejszej ochoty na to żeby kogoś wyciagać z czegokolwiek. Sam sie stoczył, sam niech się ratuje. Co to ja samarytanka jakaś czy matka Teresa jestem?

Gość gość
I tak okej ja idę też spać więc żegnam was ;)

Gość gość
Powinno być że to mężczyzna z nałogami jest zły a kobieta jest taka zagubiona,ale niestety inaczej się przyjeło

Gość gość
Żal mi tych dobrych kobiet,co to k*****a jest za ideologia wogule?Co ten patriotyzm i rap robi w głowie tych młodych polaków to jest chore.Zasady zasadami ale to już jest chore. A na koniec piosenka Bosskiego Romka czy jak mu tam : https://www.youtube.com/watch?v=Vd5Zdw-5qas O czym gość śpiewa?Chwali te ich całe dobre kobiety za to że to będą znoszą i będą znosić zachowania bad boyów.Polska logika i kobiety są nieźle podupcone,jeśli ktoś wie o co mi kaman