Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamdoscpomocy

Nie mam sił znowu niszczy mnie

Polecane posty

Gość Mamdoscpomocy

Moja matka, zawsze się wyżywa na mnie. Przyjechałam o 22.00 po nią do pracy, a ona zaczęła swoje monologi w moją stronę. Jestem nic nie wartościową osobą, mój mąż to debil, jestem najgorszą matką na świecie, dziecko jest za chude ,chodzi głodne. Mąż wyszedł dzisiaj z synem na spacer jakieś 3km i najgorszym zarzutem było to,że nie wziął wózka...już nie mogę tego słuchać ,niszczy mnie psychicznie ,q ja znowu placze. Ale wiecie co jest najgorsze mały jadł, o 8 rano, wyszli na spacer o 10 i do 13 nic nie jadł , jego tata jakoś nie pomyślał. Nie pomyślał też, żeby posmarować go kremem w ten upal. jestem po prostu wściekła , nie było mnie w domu 5h. Zawsze wszystkiego dopilnuje, dbam,żeby dziecko zjadło wartościowe posiłki,żeby miało dużo ruchu, uczymy się cyferek i kolorow, czytamy książki ,tanczymy. Okej jest szczupły (2l, 12kg) ale ja sama ważę 48kg, to jaki ma być ? Chodzi już bez pieluchy itd. Zawsze po tych kłótniach z nią ,zastanawiam się , a może ona ma rację , a może nie zasługuje być matką i nie chce mi się już żyć. Zaznaczę tylko,że ma trójkę dzieci i tylko ja z nią utrzymuje kontakt, bo urządzili nam w dzieciństwie piekło , a teraz ona mnie poucza. Mam dosyć.

Gość gość
I??? To sie odetnij od matki , a nie jeszcze wozisz jej dupsko po pracy kiedy jezdzi po Tobie jak po szmacie. Jak opiszesz sytuacje na kafeterii to bedzie lepiej? Zero logiki

Gość gość
masz z matka problem, wydaje mi sie ze jest toksyczna osoba i tyle. a problem tym wiekszy, ze widze ze po jej kazaniach sama sie zastanawiasz czy aby nie jestes złą matką :O musisz sie odciąć alebo chociaz nie brac do siebie tego co wygaduje

Gość gość
Spytaj się, dlaczego w ten sposób do ciebie mówi. A jeszcze lepiej nagraj ją i daj kiedys do odsłuchania. Rozmawialaś z nią kiedys, dlaczego cię psychicznie maltretuje?