Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chodzenie do prostytutek powoduje oziebloac o impotencja gotowa

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Nigdy, ale byłem zauroczony kilkoma dziewczynami i lubiłem do nich wracać. Były po prostu bardzo normalne, ciekawe i miłe.

Gość gość
00:45 Słusznie mówisz. Co jest czym. Zboczenie stało się normalnym obyczajem bo są chętni. Również zabijanie w środowisku przestępczym też jest normalne. Wyobraź sobie, że większość będzie zabijać i będą mieli do dyspozycji telewizję i władzę.

Gość gość
gość dziś Mam kilka stałych dziewczyn, które lubię nie tylko ze względów cielesnych, ale czasem też spotykam się z kimś nowym. Dlaczego tak? Lubię kobiety, poznawać je i być z nimi ;)

Gość gość
Lubię swoją pracę. Różni ludzie się ze mną umawiają. Zawsze to inaczej, ekscytująco, z kim innym.

Gość gość
To dlaczego co miesiac nie chodzisz do tej samej ?

Gość gość
gość dziś bez jaj zabijanie to zabijanie, krzywdzisz kogos, odbierasz mu zycie, a tutaj dwojka ludzi robi cos dobrowolnie, bo nie mowimy o handlu ludzmi ktory jest obrzydliwy i powinien byc surowo karany

Gość gość
Co to znaczy "używana kobieta "? wysyp oazówek znowu na Kafe, a mówią, ze te religijne to największe cichodajki :P

Gość gość
00:55 Raczej prawiczków, których nie stać na prostytutkę.

Gość gość
To dlaczego co miesiac nie chodzisz do tej samej ?

Gość gość
gość dziś A dlaczego co miesiac nie chodzisz do tej samej prostytutki ?

Gość gość
gość dziś Bo lubię różne kobiety. Dlatego nie jestem w związku i dlatego nie zdecydowałem się na spotkania z jedną tylko osobą. Podrywanie kobiet w barach i klubach uważam za nieuczciwe jeśli nie chcę się wiązać w danej chwili, bo nigdy nie wiem czy ona też nie będzie chciała. Drugi człowiek i jego uczucia są dla mnie ważne i nie chcę na tym grać.

Gość gość
gość dziś czyli jedna ta sama prostytutka co miesiac nie wchodzi w gre ?

Gość gość
To chyba masz problem sam z soba.

Gość gość
gość wczoraj PROSTTYUTKA to jakby taki dotyk nieczystosci,dotyk zla,pozniej po tym malzenstwo zwiazki czesto psuja sie,predzej czy pozniej, a i facet psuje sie,wypacza sie i zaczyna traktowac kobiety jak towar smile czesto oceniac nawet jak Garsonierzy od 1-10... Wiesz jak facet pojdzie do prostytuki,to wykapany zadbany,a ona milutka do niego jest,daje mu wrazenie ze jest on szczegolny ze podniecona nim jest niesamowicie Ona zadbana,seksi ciuszki itp triki by przyciagnac klienta,/manipulacje. naa ktore nabierasie zglodnialy facet.. no i jak sie na to nie nabrac/skusic? tym bardziej jak nie mial dlugo seksu,nie ma az takiego powodzenia u kobiet ? Prostytutka/Prostytucja ... to jej biznes, musi bardzoo dbac o siebie,bo inaczej nie przyciagnie tylu klientow,nie zarobi... MUSI grac,byc mila,pomimo ze mysli o Tobie "ale brzydki," "D U P E K"... Jak juz wczesniej facet zaznal prostytytucji,to pozniej jak zona nie spenia takich doznan ,jak prostytutka,czesto taki pan wraca do prostytutek. A u zony ma bezpieczenstwo,wyprane,ugotowane,dom zadbany,ma zawsze gdzie wroci xxx Jaki dotyk?O czym ty bredzisz kobieto, gdzie cie robili haha ?

Gość gość
Twój facet poszedł do burdelu bo słabo dajesz

Gość gość
Czyli prostytutka się zakochuje a potem idzie z innym modelem. Hahaha I to jest właśnie hipokryzja bez dwóch zdań

Gość gość
01:07 zrobi wszystko żeby oszukać na miłości. Chciwe są do szpiku kości i zakłamane

Gość gość
A zakochales sie kiedys w prostytutce ? jak tak to dlaczego?

Gość gość
gość dziś Rozumiem, że bardzo chcesz wiedzieć jak często spotykam się z tą samą osobą? Myślę, że raz na dwa miesiące na pewno, moja częstotliwość bywania u nich jest nieduża. Na co dzień nie mam na to czasu.

Gość gość
Sprzedawana miłość to najgorszy sort człowieka

Gość gość
Co do facetow korzytajacych czesto z Prostytutek ... No bo ktora by chciala faceta takiego PROSTYTULOWICZA czyli faceta ktory chodzi,chodzil czesto na prostytutki, nawet jak przerwie to i tak wroci predzej czy pozniej do tego ... Jak facet chce seksu wszedzie znajdzie za kase.To nie trudne w tych czasach. Ty okolo 50tki siedzisz obolala na sofie,a on w tym czasie ma cudny seks z inna i prawi jej komplementy ... ;) A i taki PROSTYTULOWICZ raz na jakis czas "bzyknie Cie" albo i nie, i uprania ciuchow,zadbania o dom,obiad wymaga/taki pewniak.

Gość gość
nie zawsze faceci zdradzaja,ida na prostytutki... bo jego zona siedzi przed tv obolala. Powiem tak ... 99% facetow jak ma szanse to zdradzi,bo kazdy facet nie da rady wiele lat bzykac tylko jedna,taka prawda, i trzeba sie z tym pogodzic,i albo przejsc na kobiety,albo zyc sama.By nie cierpiec.By zaoszczedzic sobie rozczarowan. Sa faceci co wyszukuja wrazen,ile sie da.

Gość gość
00:52 handel ciałem powinien być surowo karany a sutenerstwo jeszcze bardziej bo samo to, że rząda ją prostytutka pieniądze za miłość powoduje popyt i dzięki temu pośrednio są pokrywane dzieci, które są przystosowane do tej "pracy, że jak to mówisz. Na tym polu ginie dużo tych co się opierają. W tym problem, że nikt tego nie widzi bo nie chce zobaczyć problemu. Tak zabijają te co się opierają szczególnie tam gdzie nikt nie widzi.

Gość gość
gość dziś xx o czym ty w ogole mowisz?

Gość gość
gość dziś xx tylko nikt nie sprzedaje tu milosci i ciala, tylko usluge, sami nie wiecie o czym rozmawiacie a sie wszyscy wymadrzacie

Gość gość
gość dziś i gość dziś ale p*****ly

Gość gość
gość dziś Ale nadal nie rozumiem,skoro jakas prstytutka Ci pasuje podoba sie ,to dlaczego co miesiac do tej samej nie chdzisz ? Rozumiem ze pozwalasz sobie na prostytutki raz na miesiac?

Gość gość
gość dziś czlowieku o co ci chodzi przeciez napisal ze odwiedza te same co jakis czas

Gość gość
01:20 Pieniądze za miłość ? Buahhaha słyszałaś o seksie bez miłości ? Uprawiałaś sex w ogóle ?

Gość gość
mowisz ze chodzisz na prostytutki, czyli nie masz nic przeciwko prostytucji, czyli nie mialbys nic przeciwko zeby twoja corka byla prostytutka,albo maz Twojej corki zdradzal ja z prostytutkami ?