Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chodzenie do prostytutek powoduje oziebloac o impotencja gotowa

Polecane posty

Gość gość
Płatny seks rodzi gwałty. Taka prawda

Gość gość
skoro tak to lubi,skoro tak lubi seks,calownaie ...

Gość gość
00:12 To znaczy, że one mają problem no chcąc się przytulać i biorąc pod uwagę przyczynę dlaczego tam trafiły to najczęściej z rodzin patologicznych co wyjaśnia dlaczego potrzebuje przytulenia

Gość gość
00:12 To jej praca. Ale czasami bywa fajnie :P

Gość gość
Racja racja

Gość gość
gość dziś Mnie lubiły przytulać, ale może dlatego, że jestem po prostu miły i traktowałem je jak kobiety i koleżanki. Poza tym to nie jest tak, że one kopnęłyby Cię w tyłek, gdybyś nie zapłacił. Z jedną z dziewczyn się nawet zakumplowałem, kilka razy jeździliśmy na rowerach za miastem zupełnie prywatnie i bez aspektu finansowego. Po prostu mieliśmy wspólne zainteresowania i fajnie się rozmawiało. Trochę mi poopowiadała o swoim zawodzie, trochę ja jej o swoim. Wszystko zależy raczej od samej osoby, a nie od zawodu.

Gość MLXIII
wszyscy tu piszecie z pozycji : facet idzie do burdelu a praktycznie nie ma żadnego zdania, czy facet jest zadowolony, gdy wraca z burdelu i spore pieniądze tam zostawił !

Gość gość
00:16 Prostytutka za 100 lub 200 sie nie przytula, nie całuje, nawet nie patrzy na klienta. Ta z wyższej półki nie musi tego robić , korzysta z kasy i robi to dla zabawy.

Gość gość
gość dziś i LICZYLES na DARMOWY seks ??

Gość gość
gość dziś A Ty czemu nie chodzisz do pracy za darmo? Czemu stolarz nie daje Ci za darmo mebla, a piekarz chleba? Wynagrodzenie sprawia, że osobie chce się starać, poza tym ja uważam, że należy doceniać czyjąś pracę i czas, szczególnie, gdy ktoś robi coś dobrze i coś dla mnie, dlatego zawsze daję napiwki w restauracjach dla dobrych kelnerów.

Gość gość
Sprzeda miłość za pieniądze? Psychiczne patologie

Gość gość
Nie uprawiałaś sexu bez miłości ? :D

Gość gość
MLXIII dziś Chodzę do prywatnych dziewczyn. Jeśli nie mam zamiaru odpowiednio im zapłacić, to nie liczę, że będę zadowolony, bo dlaczego bym miał być skoro nie umiem docenić tego, co dla mnie robią?

Gość gość
Faceci chodzący do prostytutek tez chcą je wykorzystać na maxa. Wielu z nich to skąpcy, chcą sexu a nie chcą wydawać na dziewczynę , wiec wydają na prostytutkę pewna kwotę. Frajerzy.

Gość MLXIII
gość dziś 00:16 Prostytutka za 100 lub 200 sie nie przytula, nie całuje, nawet nie patrzy na klienta. Ta z wyższej półki nie musi tego robić , korzysta z kasy i robi to dla zabawy. x generalnie żadna po dwóch randkach nie przytula się i nie całuje a nawet nie patrzy w oczy faceta a mnie zastanawia, czy znajdę taką, która będzie 'otwarta' i psychicznie wyzwolona aby pojechać ze mną moim autem na Zachód Europy aby szukać pracy i trochę zaliczyć przygody oraz trochę emocji a po pracy pod wieczór spotkać się razem przy kolacji i przytulić się do siebie ?

Gość gość
gość dziś Jak liczycie na wszystko za darmo i patrzycie na pieniądze w taki płytki sposób, to nie dziwię się, że jest tu przynajmniej kilka dziennie takich tematów jak ten.

Gość gość
00:10 hipokryzja i konfiguracja. Dasz dużo pieniędzy to Cię pokocham. Hahaha idiotyzm. Co pięć minut mówi każdemu kocham cie? To jest właśnie choroba psychiczna. Równie do drzewa można to powiedzieć za pieniądze ale co na to obserwujący ludzie? Za kyrtynami jak jest wiemy.

Gość gość
Masz przyjemnosc w bzykaniu UZYWANYCH KOBIET ? ze kazdy ja ma,czy to Twoj sasiad mial,czy to Two szef ...

Gość gość
00:27 Skoro prostytutce dobrze to niech ona płaci. Za miłość się nie płaci bo to by było kretynstwem

Gość gość
Wszystko to prawda.

Gość gość
Bo mnie podniecaja tylko bardzo bogaci,a dziady bez kasy,slabeusze mieszkajace w wynajmowanym mieszkaniu niech spadaja.

Gość gość
gość dziś Komu prostytutka mówi, że go kocha? Jedynie, gdy to kogoś podnieca i jest jego fetyszem chyba. Mi chodzi o zwykłą bliskość z drugą osobą. No patrzcie, jestem klientem, a nigdy nie popatrzyłem na żadną z tych kobiet jak na używaną rzecz. I Wy mówicie, że to my traktujemy te dziewczyny przedmiotowo?

Gość gość
00:17 Ale bajki. Poprostu miała czas na darmowe gadanie. Może ona ma plany, o których nie masz zielonego pojęcia. Hahaha

Gość gość
Prostytutki sa cwane tak naprawde.

Gość gość
00:35 Bo masz klapki na oczach dlatego nic nie widzisz. Gdyby twoja żona zadzwoniła i powiedziała. Poczekaj kochanie jeszcze nie przyjezdzaj bo nie skończyłam z klientem orgazmu. - Dobrze byś się czuł?

Gość gość
Czy zakochales sie kiedys w prostytutce ? jak tak to dlaczego,co to sprawilo ?

Gość gość
Prostytutka najczęściej pochodzi z patologicznych rodzin więc są zwane ale w jednym kierunku, mianowicie wiedzą jak wykorzystywać mężczyzn i jak ich skubac

Gość gość
CHWILA ILUZJI dla facetow ;) cwany biznes.

Gość gość
00:21 A co ma piernik do wiatraka? Mylicie miłość z pracą to problem natury rozróżnienia co jest czym. Sprzedawanie miłości? A po użyciu komu odsprzedać? To nie rzecz tylko usługa wymyślona przez debili, którzy wykorzystywali kobiety a, że debili nie brakuje to nazwali sobie jak chcieli a idiote powtarza bezmyslnie.

Gość gość
Mam pytanie do Pana ktory chodzi na prostytutki Czy chodzisz do jednej tej samej,czy co miesiac inna prostyttka,jak tak to dlaczego?