Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cholerne pisowce

Polecane posty

Gość gość

jak za darmo rozdają nasze ciężko zapracowane pieniądze tj. 500+, ale już zrównać najniższe wynagrodzenie z krajami Unii to nie. Oby ich Bozia pokarała, oby piorunów raz na zawsze trafiło. My chcemy godne wynagrodzenia za pracę, a nie płacą za pieprzenie się i rozmnażanie

Gość gość
Ja nie pobieram 500+ i jakoś żal mi du'py nie ściska z tego powodu jak tobie .Jak byś miał/a dzieci to byś sam/a pobierał/a i wtedy byś nie nażekał/a .Zazdrość Cię żdżera i tyle .

Gość gość
pieprzone pisowce, to samo mam, życzę im wszystkiego najgorszego, pieniądze należą się ludziom pracy, a nie, że za pracę 1200 zł a za leżenie do góry wujem , pieprzenie sie i rozmnażanie dużo więcej

Gość gość
Ja nie dostaje 500+ i nie płaczę, że nie mam. Mało zarabiasz? To trzeba było się wykształcić, robić kursy, szkolenia, podnosić kwalifikacje i zmieniać pracę na lepiej płatna. Ale taki nieudacznik jak autorka woli narzekać i nic nie robić żeby było jej lepiej.

Gość gość
Rodzice nie powinni dostawać 500 zł tylko z 1000 zł albo i więcej żeby dzieciaki miały normalne życie .

Gość gość
Milion, kurfa!

Gość gość
też jestem za tym, ze pieniądze należą się ludziom pracy, a jak kogoś nie stać na dzieci to niech je nie robi, chyba proste, a nie idioty się rozmnażają jak kroliki. A jak pisowce dają to nich dają wszystkim albo tym najbiedniejszym, a nie, że bogaci dostają a biedota nie, i to jest po Bożemu, widać jakie wykształcone sa te idioty pisowskie, gdzie nie umieją nawet logicznie myśleć

Gość gość
gość dziś . Masz racje woli nażekać że inni mają lepiej a sama d'upy nie ruszy do roboty .

Gość gość
A ja nie narzekam, mam 7 dzieci, myślimy z żoną o następnym. Oboje pracujemy, a z 500+ kupiliśmy telewizor, konsolę, samochód itp. I to wszystko bez wkładu własnego.

Gość gość
PiS za to że pomogliście dzieciaką chodź sam z tej pomocy nie korzystam pójdę pierwszy raz w swoim życiu na wybory i zagłosuje na was .

Gość gość
To jest muj pierwszy i trzeci kanał, drugiego jeszcze nie zrobiłem. Ale ósmy zrobię hobbistycznie. Tamte publikowałem jako angielskojęzyczne i ruskie skecze, także pojawiałem się w domach kolegów. Było śmiesznie i fantastycznie, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 30000 tysięcy osób. Zmieniło to trochę mnie i sposób w jaki podchodzę do teg (staram się być bardziej systematyczny, dobry, miły, serdeczny, ciepły, słodki, kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to co mi robią, podobało się także mi.

Gość gość
do gość dziś - a co powiesz, ja pracuję i zarabiam 1600 zł, wynajmuję mieszkanie , do tego 300 zł alimenty i myślisz, ze mamy rarytas