Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niestety ale tylko te które urodziły mogę powiedzieć że są kobietami...taka praw

Polecane posty

Gość gość

Tylko te które urodziły mogą się świadomie nazwac kobietami...urodzenie dziecka awansuje "dziewczyne" do miana pełnoprawnej kobiety.

Gość gość
lol

Gość gość
Nie- są mężczyźni i kobiety. Nawet noworodek płci żeńskiej jest kobietą. Głupia jesteś autorko.

Gość gość
Jesteś idiotka/idiota! Wiele kobiet nie może mieć dzieci i nie odbiegają niczym od innych kobiet! Zreszta dzieci to nie wszystko! Nie każdy ja musi mieć i dziecko nie robi z dziewczyny kobiety! Kobieta może nazwać sie dojrzała osoba świadoma samej siebie. Kobieta może być każda z nas ale nie każda może być lub musi być matka.

Gość gość
Autor ma rację. Zapytaj się przedszkolaka czym się różni kobieta od mężczyzny i odpowie tym że kobieta urodziła dziecko. Dla równowagi mogę powiedzieć że mężczyzna też staje się pełnowartościowy jak spodziewać potomstwo.

Gość gość
Tylko te które nie mogą mieć dzieci przez chorobę są usprawiedliwione. Reszta to osobniki które nie wykształciły się w pełni. Takie trutnie żyjące na pusto. Ale mogłyby przynajmniej pomagać charytatywnie innym matkom w pracach domowych. Np umyć kibel czy podłogę.

Gość gość
Zryj kal z pieluchy tepaku

Gość gość
odpowiedź dziecka z przedszkola wyznacznikiem wartości życiowych...buahaha Niektórzy ludzie widocznie muszą przez ubliżanie innym rekompensować jakieś braki z własnego życie np. intelektualne, fizyczne, osiągnięć itd. Autor musi mieć bardzo niski poziom samoświadomości, ale mam nadzieje, że to tylko trolowanie jak 90% postów tutaj.

Gość gość
No to nie wykształcilam się w pełni i dobrze mu z tym...a tobie widocznie ciąża zabrała część mózgu skoro piszesz takie głupoty;)i zostały ci dwa zwoje;)to takie teksty które sprzedają faceci że kobieta to nie człowiek:)bo jak idzie para i krzykniesz"człowieku"to kto się odwróci?czasami żałuję że żyje w tak durnym społeczeństwie

Gość gość
10:35 - jak ty qrwiszonie reprezentujesz tych w pełni wykształconych, to pyerdole też dzieciaków nie rodzę :O Dołączyć do gronach takich posrańców jak ty to dopiero nieszczęcie.

Gość gość
Ej powiedzcie mi gdzie wy macie problem?no w czym kurde bo nie kapuje tej nagonki! Sama mam dwójkę bo wpadłam najzwyczajniej w świecie i stworzenie życia to tylko chwila.prawdziwy wyczyn to wychować! Poza tym nie wiem gdzie wy widzicie te według was egoistyczne stwory zagrażające społeczeństwu?bo ja w bliskim otoczeniu mam tylko jedna znajomą która nie planuje dzieci!tylko jedna! Więc o co do kur...nędzy się tak rzucacie?czego wam tak żal?

Gość gość
To Matka Teresa byla dziewczyna? :D

Gość gość
A ja nie mam dzieci a chciałam. Ale tam się się zycie ułożyło ze nie poznałam nikogo kto by te dzieci chciał mieć. Wiec ich nie mam i mieć nie będę z racji wieku. I co mam sobie w łeb strzelić? Większym zagrożeniem s te matki które plodza a wychować nie potrafią.

Gość gość
12:14 otóż to, nic dodać nic ująć

Gość gość
Autorka jest strasznie ograniczona i durna.Ja co prawda dwoje dzieci mam bo oboje z mezem pragnelismy tego,ale nie uwazam,ze kobieta bez dzieci jest gorsza.Zreszta,durna autorko,rodzenie dzieci to nie jest zaden przymus ani jedyna wartosc zyciowa dla kobiety.Nie sprowadzaj roli kobiety tak jak roli samic u zwierzat tylko do rozmnazania sie.Chyba,ze jestes takim prymitywnym zyjatkiem.

Gość gość
Tak bylo owszem, przed wiekami, kiedy miarą kobiecosci byla płodnośc, szczególnie królowe mialy przerabane, jesli nie urodziły potomka. Podobnie u ortodoksyjnie religijnych ludzi. Teraz rodzenie to przywilej, nie obowiazek. Oprocz cech fizycznych , czlowiejkma jeszcze cechy psychiczne.