Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Próbuję nie zdradzać żony ale mi nie wychodzi

Polecane posty

Gość gość

Próbuję być wierny, staram się ale mi nie wychodzi. Moja żona jest ładna, mądra itp. ale brak tego błysku w oku. Robimy z oznacza w sypialni z******te rzeczy ale jak widzę jakoś obca to od razu atakuje, i najgorsze ze nieraz się udaje.

Gość gość
ja też i chrzanię to jej niczego nie ubędzie bo czego oko nie widzi tego sercu nie żal, a przy jednej dziurze to każdy kot zdechnie 🖐️ poza tym tyle pięknych i ponętnych ciał po świecie chodzi, aż żal nie skorzystać

Gość gość
Wcale nie.próbujesz. jesteś jak zwierzatko nie masz rozumu tylko popęd tobą kieruje. Złe kiedyś skonczysz

Gość gość
Typowy pustak tacy nie powinni zakladac rodzin i miec dzieci

Gość gość
doprawdy strasznie mnie boli twoja opinia :D :D :D

Gość gość
Monogamia to wymysł naszej kultury, ale natury nie oszukasz. Też jeśli jest okazja zdradzam na potęgę. A jak bym się dowiedział że żona mnie zdradza nie miał bym jej za złe.

Gość gość
Są tacy co mają wstrętne żony i nie chodzi tu wcale o wygląd ( choc wyglad tez jest wazny)tylko charakter i takie się zdradza żeby odreagować. Jak kobitka jest i ładna i fajna i zabawna a przy tym madra kiedy trzeba :) to raczej zdrady w takim związku nie ma.

Gość gość
To po chuj ci małżeństwo jak *****ać chcesz inne? Nie trzeba było się zenic. Żona kiedyś się dowie napewno i cię kopnie w d**e

Gość gość
jesteś bezmózgowiec żona zawsze wie kiedy mąż ją zdradza, może nie wie kiedy, nie wie z kim ale to się czuje

Gość gość
Ale ja bym bardzo chciał nie zdradzać, nie widzieć innych kobiet, żyć sobie spokojnie tylko z jedną. Ale nie. Przychodzi taka wiosna, zaczynają odsłaniac nogi ramiona i od razu muszę zacząć flirtowac. Kręci mnie to.

Gość gość
Natury nie oszukasz? To tylko popęd. Zwierzatka. . Za niedługo zaczniecie się ****** przy ludziach na miescie bo przecież natury nie oszukasz

Gość gość
Po co mi żona. Dla rodziny, dziecka, domu, wspólnych wakacji, wsparcia, itd itp Nieraz się zdarzało że coś podejrzewala ale częściej chyba nie wie. Ale nie o tym temat. Co zrobić żeby wystarczala mi tylko jedna?

Gość gość
jesteś bezmózgowiec żona zawsze wie kiedy mąż ją zdradza, xxxx naprawdę w to wierzysz? to jesteś wyjątkowo durna :D chryste, ile ja znam takich idiotek co to za mężulka ręcy by sobie daly poobcinać i dawno kadłubkami by zostały gdyby tylko ich słowa miały się w ciało obrócić :D

Gość gość
Dlatego muzułmanie lepiej to wymyślili. Zakryć od góry do dołu czarnym ubraniem i nie będzie pokus. Dodatkowo wprowadzić poligonie i będzie tak jak powinno być.

Gość gość
Żona kiedyś się dowie napewno i cię kopnie w d**e oo to prawda zdrada ma tę magiczna moc że mąż który zdradza przestaje być atrakcyjny dla żony. Z czasem Ona zacznie się tobą brzydzić. Seks jeśli nawet będzie, to wymuszony, a z czasem zaniknie całkowicie, nie będzie cię chciała w ogóle, będzie się tobą brzydzić, tak działa zdrada w związku, no niestety Poźniej będzie przychodził na kafe i zakładał tematy: "Żona mi nie daje! dlaczego mi nie daje! Powinna mi dawać! Obowiązkiem zony jest dawać mężowi!" itp. tak jak teraz inni ;)

Gość gość
I na kafeterii takie rzeczy piszesz?Niżej upaść nie mogłeś

Gość gość
90% ludzi zdradza, i to kobiety robią to znacznie częściej, z tym że kobieta nigdy się nie przyzna a jak już to powie że zdradziła raz i żałuję a w rzeczywistości zdradziła 100 razy z wieloma facetami, a mężczyzna zdradził z 5 razy a chwali się że 200 i że nie żałuję.

Gość gość
Zdrada ma ta moc że mąż przestaje być atrakcyjny dla żony........buhahahahahahaha. Ale nadal atrakcyjna jest dla niej jego pensja, dom, szczęście dzieci. Bardzo często wtedy taka żona godzi się z tym że od czasu do czasu mąż gdzieś zniknie na kilkanaście godzin. I wtedy jest pełnią szczęścia.

Gość gość
Muzułmanie mogą mieć kilka żon, do tego dochodzi konkurencja między żonami i każda się stara, nie ma rutyny .

Gość gość
Napisałem na kafeterii bo spodziewałem się rad jak ujrzeć w kobiecie znowu ta jedyna, gdzie szukać tego blasku w oku. No ale raczej takich odpowiedzi tu nie ma.

Gość gość
Taka jest męska natura. Albo popłynie z prądem i całkiem możliwe że wszyscy będą szczęśliwego, albo pokażesz wyższość moralna i będziesz nieszczęśliwy. Taki dylemat.

Gość gość
A jak często zdradzasz? To są romanse czy pojedyncze akcje?

Gość gość
Niektórzy faceci myślą głową nie tylko glowka bo co z tego ze kobieta fizycznie atrakcyjna jak łatwa głupia albo Nie daj Boże ma jakąś chorobę weneryczna. A to można złapać pomimo stosowania prezerwatyw. Ci którym edukacja seksualna nie straszna to wiedzą.. innych spotyka za to kara. Rozumiem że faceta mogą podobać się inne kobiety i w drugą stronę też tak jest. Ale to tylko fizycznosc.. chcesz nie zdradzac? Unikaj sytuacji które mogą do tego doprowadzić

Gość gość
dobrym początkiem aby unikać okazji do zdrad jest unikanie wirtualnych romansów ;)

Gość gość
10:49 ja jestem durna? a ty kim jesteś? powiedz co o sobie

Gość gość
Unikaj sytuacji które mogą do tego prowadzić...???????zakazać kobietom pracować i wychodzić na ulicę? Najwięcej romansów jest w miejscu pracy.

Gość gość
Tutaj sa zawsze takie same tematy: seks, zdrada. Co sie z tymi ludzmi porobilo. Jezeli to nie prowokacja, to panu doradze tylko tyle: ten blysk w oku kobieta znowu bedzie miala, jezeli bedzie pan patrzyl na nia jak na najpiekniejsza kobiete swiata, bedzie pan patrzyl jej gleboko w oczy, a ona bedzie widziec w nich pana pozadanie. Kobieta przeglada sie w oczach mezczyzny, moze byc najbrzydszym na swieci, ale dla kobiety najwazniejsze bedzie to, czy pan na nia tak patrzy z zachwytem, to zrodzi w niej pozadanie i ten blysk. Tylko zakochany mezczyzna, zauroczony to ma w oczach, a czy pan moze na nowo sie zakochac w zonie. To jest pytanie.

Gość gość
naprawdę w to wierzysz? to jesteś wyjątkowo durna chryste, ile ja znam takich idiotek co to za mężulka ręcy by sobie daly poobcinać i dawno kadłubkami by zostały gdyby tylko ich słowa miały się w ciało obrócić xx O rany to znów ta psychiczna kafekoorffa co każdemu zdradę wmawia :D

Gość gość
11:18 Bardzo fajna wypowiedz. Moge ją sobie skopiowac i publikować na dowolnych tematach?

Gość gość
gość dziś Po co mi żona. Dla rodziny, dziecka, domu, wspólnych wakacji, wsparcia, itd itp Nieraz się zdarzało że coś podejrzewala ale częściej chyba nie wie. Ale nie o tym temat. Co zrobić żeby wystarczala mi tylko jedna? po chuj sie żeniłeś i ją zakladales. żeby zaspokoić swoje egoistyczne pragnienie posiadania ludzi? krzywdzisz ludzi tym co robisz.