Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka008

Czy on jest duży?

Polecane posty

Gość Anka008

Od niedawna współżyje z moim facetem. Jest to mój pierwszy chłopak z którym poszłam do łozka. Jest mi z nim bardzo dobrze ale zastanawiam się czy jest on wystarczająco duży? Jego penis ma 13cm długości i 12 obwodu. Sprawia mi przyjemność ale jeszcze niedawno byłam dziewicą. Jak to będzie za jakiś czas. Drogie panie czy uważacie że penis o takich wymiarach jest wystarczający. Proszę tylko o poważne odpowiedzi.

Gość gość
jeśli sprawia ci to przyjemność to po co się martwisz. Akurat 13 cm podczas erekcji to raczej mały wymiar biorąc pod uwagę, że polska średnia to 16cm. Ale mieści się w normie, bo długość penisa mieści się w przypadku rasy białej z reguły między 12-22cm

Gość gość
Dla mnie byłby trochę za mały. Na początku pieszczot by wystarczył ale jak dochodzę to lubie czuć członka tak głęboko...Mój facet ma penisa 16-17cm i przy moim orgazmie potrafi wejść we mnie cały, po same jajka! ale każda kobieta jest inaczej zbudowana wiec byc moze dla CIebie będzie w zupełności wystarczające te 13cm. Z drugiej strony 12cm obwodu to nie za dużo wg mnie.

Gość gość
Można powiedzieć, że 13-cm penis jest średnio-miały (coś jak 4/10).

Gość gość
Jak zaczynalam swoja przygode z seksem 13cm mi wystarczalo ale apetyt rosnie w miare jedzenia. Teraz minimum 15-16cm uwazam za okaz w sam raz. Choc wydaje mi sie ze bardziej liczy sie grubosc

Gość gość
Dziekuje za odpowiedzi. Jaka dla Was grubość jest najlepsza? Rzeczywiście 12cm w obwodzie nawet nie wyglada zbyt imponujaco.

Gość gość
No dość spory.

Gość gość
Globalna średnia to 13.12 cm długości i 11.66 obwodu. Więc jest bardzo statystyczny. Oraz nieduży :)

Gość gość
Jeżeli sprawia ci przyjemność, to nie drąż tematu. Rozmiar mieści się w normie, jak tu już pisali. Mojego męża ma 16 cm długości i 11 cm obwodu. Grubszym bym nie pogardziła, ale nadrabia umiejętnościami, więc nie narzekam ;)