Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anix93

Moj facet sie wypalil

Polecane posty

Gość gość
Bo to wymusilas!sam z siebie sie nie odezwał. Wgmnie nie ma jaj żeby zerwac więc teraz te wątpliwości będą się pojawiac cochwilę az w koncu najbardziej slitasne filmiki nie pomogą.

Piszesz dzwon zabiegaj o niego a pozniej lepiej go zostaw . Ty chyba sam / sama nie wiesz co piszesz albo ja czegos nie rozumiem ... Ty wogle masz dzieci ? Rozumiesz o czym ja tu pisze ?

Gość gość
Szukasz na siłę tatusia dla swojego dziecka. Nie tedy droga.

Gość gość
wiesz co Anix93. Jeśli ty chcesz aby on stworzył z Tobą i twoim dzieckiem, które już nazywa swoim rodzinę to może sama się zachowaj trochę jak żona. Biedak jest wojskowym jak się domyślam - jeździ po poligonach potem jakaś przerwa i potem dalej. Nie możesz zorganizować jakiejś niespodzianki, wyjazdu wspólnego w ty on i Krzyś na jakiś urlop. Na prawdę zamiast marudzić to mogłabyś trochę empatii wykazać

Gość gość
Wiecie co rozmawialam z jego mama bo dzwonila do mnie czy moge na herbate zajechac oczywiscie zapytala jak nam sie uklada ale poprosilam ja by nie pytala bo bede plakac lzy mi sie same pchaly do oczu i stwierdzila ze to jej wina bo on jej powiedzial ze noe chce nas tak skrzywdzic jak jego ojciec akrzywdzil ich i dosc dlugo rozmawialysmy , ale ja rozmawialam z nim jak jest na tym poligonie i dociera do mnie ze to juz noe ma sensu zeby o to walczyc . nie zaczynam tematu zwiazku bo obiecalam ze dam mu czas na przemyslenia .dzis prawie mialam wypadek i wyczulam w rozmowie ze sie zmartwil o mnie , ale poprosilam i rozmowe jal syna spac poloze a jak napisalam czy jiz mozemy pogadac to stwierdzil ze pozno i spac idzie . wiec... To chyba nie byl ten facet. Moj syn zapomno bo jest maly ja noe pozwole mu bardzo tesknic bo za bardzo go kocham . a moj ex jak piszemy czy rozmawiamy to ostatnio mi powiedzial ze tak szczeze to nie czuje tesknoty . hee chyba wcale nie kochal tylko sie zauroczyl a noe umial tego odroznic. Szkoda ze faceci maja tak malo oleju w glowie ...

Gość gość
Za to ty masz olej w głowie...

Gość gość
gość dziś - Autorko to niema sensu. Widać, że on się oddalił od Ciebie. Przestań kontaktować się z tym facetem. Mężczyznom czasem trzeba dać czas na przemyślenia. Może przemyśli i odezwie się? Pozdrawiam.

Gość gość
Jeszcze pare din temu pwiedzial ze to przemyslal, ze chce tego zwiazku I was kocha a teraz gada ze nie teskni? On Sam nie wie czego chce! Przestan sie z nim kontaktowac a zobaczysz czy bedzie pisal, zabiegal...chociaz watpie

Gość gość
Myślę, że za pół roku, rok będziesz miała nowego

Gość gość
Anix nic na siłe, spokój i opanowanie to trudna sytuacja dla Was z różnych względów. Nie spiesz się, nie asekuruj tylko cierpliwie poczekaj, nie naciskaj to trudne dla mężczyzny przyjąć odpowiedzialność i w konsekwencji otworzyć się na miłość "obcego dziecka" wszystko wymaga czasu i mądrości :)

Gość gość
Napisalam mu ze odwioze mu jego rzeczy juz sama chyba noe chce sie z nim widziec za to wlasnie ze tak szybko zdanie zmienia sam udowodnil ze noe dorosl do powaznego zwiazku a mnie tylko zabawa noe interesuje moj syn i tak jiz duzo przeszedl nie chce go bardziej ranic . on jest dla mnie najwazniejszy . ex jak sie obudzi to juz bedzie za pozno . raz mowi ze chce a poznoej mi posze ze skoro na facebooku zmienilam status to noe jestesmy razem. To juz sie zrobilo chore . ja zdania noe zmienilam kocham go noe umiem sie tak szybko odkochac ale on sam wybral . przestal sie z nami liczyc to znaczy ze wcale noe kochal . bardziej bym to nazwala zauroczeniem skoro tak latwo mu przeszlo . doceni kiedys co stracil . ja sie nie przechwalam ale od kad zostalam sama i bez dochodu to juz dwa miesiace po smierci meza poszlam do pracy jezdzilam do psychologa remontuje dom kupilam samochod dbam o dzialke wychowuje syna najlepiej jak potrafie i znajdowalam czas na przyjemnosci mojego ex . chyba za duzo pokazalam . on nie potrafil docenic .same gadanie ze jestem najlepsza kobieta jaka kiedykolwiek mial noe wystarczy mi . uwazam ze skoro mowisz kocham to i naucz sie to pokazywac . on zranil dwie osoby a noe jedna i koedys to sie na nim odbije z duzym echem. ..