Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ludzie sobie wmawiają że miłość istnieje?

Polecane posty

Gość gość

Nasluchaja sie jakis p*****l a potem jeczenie ze po kilku latach związku jest c*****o

Gość gość
Milosc jest, wiem, bo sama przezylam

Gość TV pralnia mózgu
jest zauroczenie, koniec, a miłość wmawia ludziom TV

Gość gość
21.26 Miłość to taka łatwość w nawiązywaniu kontaktu między dwojgiem ludzi, tak kompatybilna, tak przyjemna, iż powoduje stan uniesienia.. a jeszcze do tego dochodzi chemia..

Gość gość
Niektórzy mylą litość z miłością, stąd potem dramaty i łzy ,"czy ona mnie kochała?" No sory, może to była litość

Gość gość
Miłość niestety wymaga dojrzałości emocjonalnej obojga ludzi i dlatego nie każdy jej doświadczył.

Gość gość
to że nie widziałem na żywo wielbłąda nie znaczy że go nie ma... tak samo jest z wami, to że nie przeżyliście/ nie doświadczyliście miłości nie oznacza to że jej nie ma... Niewierny Tomasz też nie wierzył...

Gość gość
Czemu ludzie sobie wmawiają że miłość istnieje? x A skąd takie założenie , że sobie wmawiają ? Po prostu ją odczuwają, każdy w inny sposób i może inaczej to nazywając. Dla wielu to jest sól życia. Więc słowo "wmawiają" jest tu zupełnie nieadekwatne. No chyba , że masz ... naście lat i właśnie przeżywasz zwód miłosny..

Gość gość
nawet jeśli przeżywa zawód miłosny to jest to też dowód na to że miłość istnieje, tyle że akurat w tym przypadku nieszczęśliwa i niespełniona, ale istnieje...

Gość gość
22lataprzegrywu wczoraj Kochać można tylko rodzine, czyli co? Mąż, żona to nie rodzina? A kogo do niej zaliczamy? Babcię, dziadka, ojca, matkę, brata, siostrę, ciocie, wujków i kuzynostwo.. nie zapominając oczywiście o własnych dzieciach.. Wiadomo dzieci kocha się bezwarunkowo, z rodzicami bywa różnie.. Czymże oni wszyscy zasłużyli na miłość bardziej niz współmałżonek, którego sami wybraliśmy i przekonaliśmy do tego, że to właśnie z nami powinien/powinna spędzić resztę życia? ;)

Gość gość
ja wierzę że istnieje