Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EuCO

Miałeś wypadek w ciągu ostatnich 20 lat?

Polecane posty

Gość EuCO

Jeśli ktoś z Państwa bądź rodziny miał kolizję nie ze swojej winy w przeciągu ostatnich 3 lat w której kierowca bądź któryś z pasażerów (w przypadku pasażerów nie ważne kto był sprawcą) doznał obrażeń ciała jest możliwość bez żadnych kosztów uzyskania dodatkowego odszkodowania z polisy OC to samo tyczy się szkody rzeczowej czyli np uszkodzonego pojazdu. Gdy osoba poszkodowana doznała poważnego uszczerbku na zdrowiu bądź ktoś bliski zginął w takim zdarzeniu odszkodowanie i zadośćuczynienie należy się całej rodzinie (począwszy od współmałżonka kończąc na wnukach) i w tym przypadku możemy cofnąć się aż o 20 lat czyli do roku 1997! Niestety duża część ludzi o tym nie wie i sprawy nie zostają w ogóle ruszone przez co Towarzystwa Ubezpieczeń nie wypłacają rodzinom często niemałych kwot pieniędzy. Zajmujemy się również błędami medycznymi, wypadkami przy pracy i na gospodarstwach rolnych, potknięciami i poślizgnięciami. Europejskie Centrum Odszkodowań jest największą i najskuteczniejszą firmą w branży odszkodowań w Polsce. Pomagamy poszkodowanym już od 12 lat, przez ten czas z naszej pomocy skorzystało ponad 170 000 osób i dzięki temu łącznie uzyskaliśmy dla nich 1,5 mld zł. Pomyśl czy Tobie albo Twoim bliskim nie przytrafił się wypadek w przeciągu ostatnich paru lat. Bardzo proszę o wiadomość jeśli taka sytuacja miała miejsce bądź kontakt pod numerem telefonu 513 140 358, mail: p.zablotny@euco.pl

Gość gość
Ja korzystałam z pomocy euco, ale dzwoniłam na infolinię. Firma jest ok

Gość Emilia 18
Miałam wypadek na przejściu na pieszych, Żyd samochodem we mnie wjechał.