Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polki z pokolenia na pokolenie sa coraz piękniejsze

Polecane posty

Gość gość

Mam 27 i jak byłem odebrać moją młodszą siostrę ze szkoły (liceum) to jak wszedłem i zobaczyłem jakie ona ma laski w szkole to oniemialem , długie włosy modne ubrania ,fajny makijaż , szczupłe a z twarzy było parę takich ze nogi miekna, za moich czasów aż tak ładnych dziewczyn nie było : / jak myślicie to selekcja naturalna ze brzydcy się nie rozmnazaja? Czy jak

Gość gość
Zmieniłabyś zdanie gdybyś zobaczył je bez makijażu, kiedyś dziewczyny tak się nie malowały jak teraz... to wszystko maski ,sztuczna twarz.

Gość gość
Nie gadaj głupot bo makijaż dużo nie zmienia , jak dziewczyna jest ładna to z makijażem czy bez jest ładna , jak dziewczyna jest brzydka to makijaż nie pomoże

Gość gość
Bo teraz wymagają modela z wyglądu i tylko się z takimi wiążą dlatego rodzi się co raz ładniejsze dziewczyny.

Gość gość
Teraz znalesc brzydka nastolatke to cud nad Wisłą , co najwyżej sporo przeciętnych i masa ładnych a nawet bardzo ładnych

Gość gość
Powiem Wam tak -ja bez makijażu jestem brzydka,a z makijażem piękna!! Mams ciągle powtarza "maluj się bo wtedy jesteś piękna jak amerykańska aktorka" w makijażu nam zupełnie inną. twarz

Gość gość
Bo Cię może pociesza , ja mam dziewczynę i zabronilem się jej malować bo makijaż nic nie zmienia a psuje sobie tylko twarz chemia

Gość gość
Autorze a jeśli mogę wiedzieć w jakiej to miejscowości byłeś :) ?

Gość gość
Nie są ładniejsze z pokolenia na pokolenie tylko inaczej się teraz ubierają

Gość gość
Centralna Polska , ale lekko na wschód i południe ale tak minimalnie praktycznie w samym sercu

Gość gość
Sorry ale za moich czasów nie było tylu dziewczyn z wielkimi oczami albo małymi noskami, to chyba selekcja naturalna bo brzydkie osobniki były odrzucone

Gość gość
Były ładne nawet ładniejsze niż dzisiaj

Gość gość
Nie oceniaj jako kobieta bo ja jestem facetem teraz dziewczyny sa wysokie i dlugonogie , za moich czasow były niższe i dużo mniej zadbane

Gość gość
Aha to może ty z Sandomierza jesteś ?

Gość gość
I za moich czasow też się malowaly ale brzydko bo miały ciemne usta i niebieskie powieki

Gość gość
Makijaż całkowicie zmienia wygląd twarzy kobiety,wygoogluj sobie zdjęcia dziewczyn bez makijażu i po makijażu ,to jak dwie inne osoby ,gdy zrobię makijaż nie mogę się na siebie napatrzeć w lustrze,taka jestem śliczna. Pamiętam jak kiedyś nocowałam na Sylwestra u chłopaka gdy kładliśmy się już spać zmyłam makijaż a on do mnie mówi "ale jesteś blada i masz takie malutkie oczy ...''zrobiło mi się głupio ale powiedziałam "za to bez makijażu wyglądam młodziej "on odpowiedział "ja ciebie wolę w makijażu.

Gość gość
wysokie są obrzydliwe lubie tylko niziutkie dziewczyny

Gość gość
Autor jest ze Sandomierza,haha wiem kim jesteś ;)

Gość gość
teraz mają zbyt męskie rysy twarzy ohyda

Gość gość
Nie przesadzaj jak chodziłem do liceum to dziewczyny też się malowaly , nie były brzydkie ale nie były tak ładne jak są teraz

Gość gość
bo to kwestia nie tylko makijażu ale również zabiegów kosmetycznych, ubioru no i oczywiście aparatów ortodontycznych; prawdiłowy zgryz jest najważnieszym elementem w urodzie kobiety

Gość gość
Coo męskie rysy twarzy ? Ty chyba jesteś zazdrosna dziewczyna koleżanko , jak widziałem dziewczyny na korytarzu jak szukałem siostry to same dlugowlose śliczne aniołki czekały pod klasą i nie miały żadnej ptzesadnej tapety przynajmniej ja jako facet się nie znam , wiem tylko ze wiele z nich wyglądało jak żywcem wyjęte z okładki jakiegoś playboya

Gość gość
Piotrek k***a nie uganiaj się debilu za małolatami bo to jest żałosne.A tak wogule autor jest z Krakowa i wiem kim jest ! Masz kompleksy żeby się patrzeć na takie młode d**y poy****y jesteś k***a

Gość gość
Nie mam kompleksów : / moja siostra fajna kobita może mi coś staremu wyjadaczowi nawinie :D

Gość gość
Piotrek wogule co ty tutaj robisz wylewasz żale czy co ?

Gość gość
No nie wiem... Ja tych tłumów pięknych lasek nie widzę. Może mamy inne wyobrażenie piękna. Daj zdjęcie dziewczyny, którą uważasz za śliczną to zweryfikujemy.

Gość gość
Bo może mieszkasz w jakimś regionie brzydali :3 u mnie tam są laseczki

Gość gość
autorze a ile masz wzrostu że lubisz niskie ?

Gość gość
To daj zdjęcie to zweryfikujemy.

Gość gość
ale mu chodzi o młode dziewczyny takie do 22 lat... i z tym się zgodzę że pełno takich widzę ale też widuję takie już po 25 i te już nie są tak śliczne