Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsza metoda na śmierć jest ?

Polecane posty

Gość gość

Bo powiesić się bym nie umiał nie to ze juz teraz

Gość gość
jest śmierć naturalna,ale w normalnych w miarę warunkach,czyli najlepiej w świętym spokoju,w samotności lub wśród ludzi z którymi jako się dogadujesz

Gość gość
poczekać az sam z siebie piertolnierz,w kalendarz:-P

Gość gość
Pytam jak się zabić ogólnie nie teraz mam problemy i nie chce policji juz mi wstydu narobili

Gość gość
po co się zabijać jak można wygodnie z fotelu oglądać jak ten światowy burdel się sypie, to dopiero widowisko

Gość gość
Chory jestem , plus moim powodem są nie moje mandaty które najprawdopodobniej będę dostawać

Gość gość
Chłopie ogarnij du/pę a nie płaczesz na babskim forum. Nie ważne ile sobie jeszcze w życiu syfu narobisz, ale najważniejsze jest ruszenie zadu z łóżka i uporządkowanie swojego życia mimo przeciwności losu. Będziesz miał wtedy wielką satysfakcję, że sobie poradziłeś z czymś, co było dla Ciebie czymś najgorszym w życiu. Mi się udało wyjść z takiego bagna i życie mnie nigdy nie rozpieszczało, ale nie pozwoliłem sobie na rezygnację z tego co jeszcze może mnie spotkać pięknego w moim życiu. Chłopie głowa do góry i nie poddawaj się na początku swej drogi...

Gość gość zawadiaka
gość dziś Chory jestem , plus moim powodem są nie moje mandaty które najprawdopodobniej będę dostawać x Jaka to choroba, uleczalna? Jak dostaniesz nie swoje mandaty? Jak nie twoje to się odwołujesz, przecież pewnie jest tam sfałszowany podpis.

Gość gość
Wkurza mnie myśl że jakieś smarkacze mają darmowy przejazd a czy mi umoza ? Sam jesteś facetem a po drugie jest to moim zdaniem ogólne forum a nie dla kobiet Tak chce ze sobą tez skończyć mimo to na razie szukam pracy

Gość gość
Zły na życie ? Słyszę głosy ludzi mówią ze jestem pasozytem wgl mam zły świat

Gość gość
Bez pytania zły na życie , na wygląd , samotność to co mam