Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ina®

Wciaz wracajacy eks...

Polecane posty

Gość ina®

Znowu coraz czesciej odzywa sie do mnie byly, chcial sie spotkac. Niby mozna utrzymywac normalne kontakty, ale zawsze konczylo sie tym ze chcial czegos wiecej i znowu ze soba bylismy-na krotka, ostatnio to ja odplacilam mu za kiedys.:) Kiedys bardzo sie kochalismy, ale niestety nasze relacje byly toksyczne. i tak mysle, ze teraz chyba nie powinnam sie z nim kontaktowac skoro jestem w zwiazku?

Gość gość
niegniewam sie pokaz cycki;-) :-P

Gość gość
ksiaze przypływow :P

poznalam go kiedy mialam 18 lat, od razu bylismy w zwiazku...regularnie powraca, mamy jakies plany i znowu wszystko sie psuje, jest toksyczny, a i ja przy nim nie zachowuje sie normalnie. W zime nawet myslalam ze jestem z nim w ciazy.:O Chyba zobaczyl ze ktos na powazniej pojawil sie w moim zyciu i dlatego zaczal czesciej sie odzywac. A moze tym razem chce sie po prostu spotkac jak ze znajoma??

Gość gość
napewno:-D siorbniesz mu gale i zaś,rozwod:-P

Gość gość
jesteś zwykłym ludzkim góównem gggb i nic tego nie zmieni!

Gość gość
Jeśli jesteś w związku daj sobie spokój. I tak z tego nic nie będzie a tylko zamachu Ci w życiu.

gość dziś NIE to nie o to chodzi.:D Bylismy kiedys ze soba na powaznie, bylam tak zaslepiona ze w tym wieku mialam sie nawet do niego wyprowadzic-za jego namowa(jest starszy o 9 lat):D, a potem cos sie stalo i sie rozstalismy. Wiemy o sobie wszystko, nigdy nie chodzilo tylko o seks.:P Chyba dlatego bylo iles powrotow. Ostatnio to ja wywinelam mu w zlosci swinstwo, ale przynajmniej odegralam sie...:)

Gość gość
on chce tylko poroohać i koniec, ma cie za worek na sperme