Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wózek dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

Wózek dla dziecka- jaki najlepszy? Do porodu 4 miesiące więc wypadałoby jakiś wózek w końcu wybrać a dalej nie wiem czy lepiej taki wielofunkcyjny czy gondolę i spacerówkę osobno :)

Gość gość
ja mam (a raczej miałam) gondolę i spacerówkę osobno bo gondoli używa się stosunkowo krótko i nie trzeba w nią inwestować milionów, a za to spacerówka to już dłuższa przygoda i tu trzeba postawić na coś solidnego więc dla mnie takie rozwiązanie sensowniejsze

Gość gość
u nas z kolei wielofunkcyjny wózek się bardzo dobrze sprawdził i miałam jeden solidny zakup z głowy, ale wszystko zależy czego potrzebujesz, po jakich drogach będziesz jeździć chociażby, czy wnosisz wózek codziennie po schodach w bloku, czy masz dużo miejsca na niego w samochodzie

Gość gość
to z elementów o których wspominasz, jeździmy głównie po mieście ale też nie chce żeby okazało się, że decydujemy się na wypad za miasto a tam wózek okazuje się do niczego, z wnoszeniem nie ma problemu bo parter a auta nie mamy to bagażnik też rozwiązany :D ale do komunikacji miejskiej sprawnie dobrze by się było zapakować

Gość gość
no to podstawa to dobre koła na pewno, a jak waga nie jest znów aż tak istotna to myślę, że wózek wielofunkcyjny jak najbardziej będzie ok opcją, tylko rozeznaj się, które marki ok, u nas barletta z adamexu i sobie chwalimy bardzo, ale wiadomo, że każdemu trochę coś innego odpowiada

Gość gość
Prawda jest taka, że najlepiej to zrobić sobie wycieczek parę po sklepach i dokładnie te wózki pooglądać, porównać i wtedy podejmiesz jakąś decyzję, bo nawet najlepsze rady w sieci takiego oglądania na żywo nie zastąpią

Gość gość
Spoko opcją jest też używany wózek, to nie jest sprzęt który używa się nie wiadomo jak długo i sporo można zaoszczędzić na zakupie

Gość gość
No tak, tak na pewno po sklepach się przejdę, w ciemno bym nie kupiła, a używanego to się jednak trochę boję.. ale na tą barlettę sobie spojrzę w sklepie

Gość gość
bebetto luca mam fajny i niedrogi

Gość gość
Ja kupiłam Anexa Sporta nowego. Wózek na tyle dobry i popularny ,że przy sprzedaży tracisz niewiele a masz dobrą jakościowo i wygodną furkę:)

Gość gość
Ja kupiłam wózek z firmy Tutek model Timer. Bardzo zwrotny i wygodny. Bardzo mi odpowiada ten wózek.

Gość Raszkaa
Wózek dla dziecka to sprawa dosyć indywidualne, chociaż są lepsze i gorsze modele. Ja pozostaję wierna polskim producentom, po pierwsze ze względu na cenę, po drugie po prostu chcę wspierać naszych, polskich przedsiębiorców. Adamex ma dobre i niedrogie wózki wielofunkcyjne, posiadają jedne z większych gondoli, które są dodatkowo wentylowane.

Gość gość
Ja długo jeździłam po sklepach zanim kupiliśmy wózek w każdym sprzedawca mówił coś innego, jeden zachwalał firmę drugi mówił, że absolutnie nie warto.. myślałam że oszaleje. Kupiliśmy w końcu Anexa Sporta bo oczarował mnie wyglądem i opinie sprzedawców się mniej więcej pokrywały. Plusem było też to że jest uszyty z hipoalergicznych tkanin to było dla nas ważne. Opinie na forach też były dobre a na facebooku dziewczyny zachwalały serwis, jeszcze nie miałam na szczęście okazji go przetestować ale dobrze wedzieć że jakby co to mi pomogą. Pozdrawiam

Gość gość
Wybór wózków jest tak duży że faktycznie można oszaleć, dlatego po pierwszym zachwycie zaczełam zwracać uwagę na funkcjonalność i cenę, najlepiej wypada na tle innych Amelis Hugo, nie da się ukryć :)

Gość gość
też się nad nim zastanawiałam - ale ostatecznie wygrał Anex, stylistycznie bardzo podobne, a był lżejszy i łatwiejszy w przepinaniu i składaniu

Gość Gocha_Toruń
My mamy anex cross, świetnie się sprawdza w mieście, lekko i łatwo się prowadzi. Szybki demontaż i do bagażnika się mieści. Nie testowałam po lesie i po piasku ale na żwirku i po krzywych chodnikach sunie jak amfibia.

Gość gość
ja jestem w trakcie wyboru wózka, wybór już ograniczony do dwóch wózków anex sport czy roan bass soft. Jakieś rady?

Gość gość
Mam Graco Evo XT Storm. Jest rewelacyjny. Kupiłam właśnie ze względu na spacerówkę, a można do niego kupić budkę gondoli. Możesz iść po lesie, po śniegu. Jak widziałm babki męczące się po chodniku nieodśnieżonym, a ja sobie szłam po prostu to wiedziałam, że był to dobry wybór

Gość a_n_e_c_i_a
do gość 9:28 roan, czy anex, idź do sklepu , postaw oba obok siebie, pooglądaj wszystkie szczególiki, a potem, jeden , jedną a drugi drugą ręką popchnij i gwarantuję Ci, że problem decyzji sam się rozwiąże.

Gość gość
do gość graco evo, dużo piszą o tym wózku na ceneo, i raczej same negatywy, długo go już masz?

do gość 9:28 ja też długo nie wiedziałam co wybrać w końcu wybór padł na anex sport kolor q1 wave i spełnił nasze wymagania. mimo swoich rozmiarów jest bardzo zwrotnym i dobrze prowadzącym się wózkiem. Amortyzacja i pompowane koła sprawdzają się w każdym terenie. Budka mam możliwość rozpięcia dzięki czemu w gorące dni mój synuś spokojnie śpi sobie na spacerach, nie odczuwając wysokich temperatur, ja jako ostrożna mama zawsze przypinam tez moskitierę która świetnie dopasowuje się do wózka. Dla mnie plecak trochę mógłby być troszkę większy bo nie zawsze się zmieszczę ze wszystkimi drobiazgami

Gość rachelka5
Ja szukałam wózka z przestronna gondolą, wzięliśmy model aspena polskiej marki, mają trochę większe gondole, niż standardowo, więc jestem zadowolona. Warto wziąć pod uwagę te wózki, bo mają miękkie amortyzatory, także nawet po drogach gruntowych dobrze się nimi poruszać.

Gość gość
3w1 zdecydowanie nie. Dlaczego o ile wózek ma się podobać rodzicom, o tyle fotel ma być bezpieczny i chronić dziecko, czyli posiadać test zderzeniowy lub nową homologacje i-size. Ja kupiłam wózek anex sport bo zachwycił mnie designem a fotel dobraliśmy maxi cosi pebble plus z bazą aby było łatwiej montować i bezpieczniej.

Gość gość
Ja mam wózek z tutka i bardzo dobrze mi służy - ogólnie jestem bardzo zadowolona.