Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są tu jakieś mamy słuchające ciężkiej metalowej muzyki

Polecane posty

Gość gość

Cześć, takie pytanie jak w temacie mam :) Czy któraś z Was lubi i słucha rock i metal ?

Gość sotheria
Słucham metalu, industrialu, gotyku,różnych ciężkich klimatów, nie tylko gitarowych.

Gość gość
Hej dziewczyny !! Ja też słucham metalu. Byłam na Metalmanii w tym roku, mam dwójkę dzieci :)

Gość gość
Mam 2 dzieci. Nie wiem czy można nazwać to ciężkim metalem,ale od 15-16 roku życia słucham Nightwish, Within Temptation, Evanescence,a ostatnio odkryłam Xandria. ;) Taki w zasadzie gotycki/symfoniczny metal,ale uwielbiam. :D Co najlepsze, nigdy nie ubierałam się w stylu gotyckim,jakieś emo,wręcz przeciwnie - blondynka,lubiłam kolorowe rzeczy (nadal lubię), lekki makijaż,choć nigdy nie malowałam się mocno,a najmocniejszy makijaż miałam zrobiony na swoją studniówkę. :D No i taką muzyką zaraziłam własnego ojca , jednego kolegę i...męża. :)

Gość gość
ja dopiero jestem w ciąży, ale lubie metal. jestem stara, mam 33 lata, lubie muzykę typu Tool lub Isis :) dodam ze nie lubie metalowego image , nie ubieralam sie nigdy na czarno, moze poza krotka faza w liceum.

Gość gość
Ja lubię heavy i trash metal :) ale już coraz mniej muzyki słucham niestety

Gość gość
Ja tez fanka mroku

Gość gość
Moja corka slucha :-) Chodzi ubrana na czarno i slucha metalu. Zarazila mnie ta muza i tez slycham :-) Teraz mam faze na Slipknota i System of a down :-P Polecam :-D

Gość gość
Ja też słucham SOAD, Slipknot, starą dobrą Metallicę, Sabaton, Disturbed ale oprócz tego kocham RHCP, QUOTSA itp. Mam prawie 40 lat :D

Gość gość
Ja mam 32 lata i 2-letnią córkę. Zaczynałam jako nastolatka od Linkin Park i Evanescence i skończyłam jako studentka na My Dying Bride :) Teraz się cofnęłam i słucham z córką piosenek dla dzieci :)

Gość gość
Linkin Park, Evanesence.... :D :D :D O losie, serio?? :D

Gość gość
18:38 W latach 90 jeszcze fajnie grali :)

Gość gość
LP i Evanescence to było coś w czasach gdy wszyscy słuchali ATB i Sunrise :)

Gość gość
Moonspel i Lacuna Coil

Gość gość
Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi :) Nie spodziewałam się, że aż tyle ich będzie, super :) Moje zespoły to przede wszystkim Samael, Tiamat, Moonspell, Paradise Lost, Moonlight i wiele innych. Tak, na Metalmanii też byłam. Moich synów już zaraziłam trochę tą muzyką i często mówią " mama włącz metal" i słuchają ze mną Samaela :)

Ktoras babka napisala, ze do metalu najlepiej sie szoruje kible w domu ;)

Gość gość
Black, death, power, wlasciwie kazdy rodzaj metalu od 14-15 roku zycia. Mam dwie corki 14 i 16 lat, wiec chyba jestem w tej chwili tutaj najstarsza.

Gość gość
Słucham w ciąży rocka i metalu :D Na pewno maluch czuje wibracje. ;)

Gość gość
21:32 a wiesz, ze jak urodzisz, to dziecko bedzie zarabiscie spalo przy tej muzie?

Gość gość
21:33 tak, na pewno Maleństwo będzie sobie słodko spało :)

Gość gość
mąż i ja po 36 lat, dziecko ma 9. akurat jak się urodziło, to się wtedy ukazał album Samaela, więc dziecko od urodzenia na metalu ;) syn bardzo lubi - tak jak my - Paradise Lost. jak bylismy na koncercie rok temu, to wręcz był zielony z zazdrości, że on nie mógł :P co do Metalliki - najnowszy album jest zaskakująco dobry, serio, polecam!! będziemy na koncercie jesienią tego roku !! (nie mieszkamy w Polsce).

Gość gość
Tu autorka, ja niestety nie załapałam sie już na bilety na Metallice ;( a i mam tyle lat co Ty - gościu z 23.17, pozdrawiam !! ;)