Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety wstydzą się dziewictwa?

Polecane posty

Gość gość
Morfomagia no znowu mam tak samo. Co prawda ja mam za soba petting ale co z tego. Tez.bym chetnie poszla na chirurgiczne usuniecie zeby sie chociaz zbadac.

Gość gość
tacy są szczęśliwi że co raz więcej zdradza swoje żony w małżeństwie i co raz więcej się rozwodzi rekordowo wręcz

Gość gość
Mam 22 lata i jestem dziewicą. Wstydzę się, bo czuję się, jakbym była z tego powodu gorsza. Nawet jeżeli poznam jakiegoś faceta, to mu się do tego nie przyznam, tylko będę starać się to ukryć. Zbyt bardzo boję się wyśmiania. :(

Gość morfomagia
Ja nawet tego nie przeżyłam. :/

Gość morfomagia
gość dziś - nikt nie mówi tylko o małżeństwach. Poza tym, szczęśliwym się bywa, to nie jest stałe uczucie. Szczęśliwym się bywa na chwilę. A mnie brakuje takich chwil, kiedy mogłabym być szczęśliwa z kimś. Nawet, jeśli za pół roku czy rok miałabym być z powodu tej osoby nieszczęśliwa, dla odmiany. Na tym polega życie.

Gość gość
boże jak można się wstydzić dziewictwa przecież to powód do dumy nie do wstydu chcesz być jedna z tych co się puszcza w związku

Gość gość
na tym polega zycie zeby dawac d**e kazdemu w zwiazku czy bez swietne podejscie

Gość morfomagia
Mieć związek, mieć faceta i móc się z nim kochać... Brzmi jak plan, który chciałabym wprowadzić w życie.

Gość gość
mezczyzni pragna dziewicy byla tutaj ankieta 99% wybraloby dziewice

morfomagia, co z Tobą nie tak, masz dwie ręce, buzię, masz piersi? Masz 160cm wzrostu i ważysz 150kg? O co chodzi? Obstawiam że boisz się mężczyzn! Nie trafiłaś nigdy na takiego co Ciebie rozkochał, gdzie te emocje. Tobie przydał by się romantyk który by rozkochał, libido, spokojnie wzrośnie a jak nie to trochę zdrowej diety i fitness + romantyk przy boku i wzrośnie. A dziewictwem w takim wieku należy się szczycić a nie analizować i wyciągać kompleksy, bo ja nie będę kochać bo ja coś tam....

Gość gość
to niezle masz podejscie jak ci zalezy tylko na ******iu

Gość morfomagia
Życie polega na tym, żeby robić to, co daje szczęście. Z tym, kto daje szczęście.

Gość gość
Jakie bajki aktualnie czytasz ? można byc szczęsliwym też samemu,gdy ma się poczucie wartosci.Na pewno nie powinien tego dawać ktoś z zewnatrz,jedynie uzupełniać.

Gość morfomagia
sierpien2 - nie jestem romantyczką, więc facet romantyk by ze mną nie wytrzymał. Ani ja z nim. Nigdy nie bałam się mężczyzn. Do dzisiaj się nie boję. Po prostu w pewnym momencie przestali mnie zauważać w kategoriach potencjalnej partnerki. Myślę, że gdzieś tak w wieku 16 czy 17 lat. Może ciut wcześniej. Inne koleżanki chodziły na randki, mnie nikt nie zapraszał. I tak już zostało do dzisiaj.

Gość gość
szczescie to nie samo ******ie dziewczynko

Gość morfomagia
gość dziś - no można, dlaczego nie? Jeśli bycie solo daje szczęście danej osobie. Ludzie maja różne wizje szczęścia i do różnych rzeczy dążą. Jedni chcą rodziny, inni wolności, jeszcze inni czegoś zupełnie innego. I to jest super. Ja rozważam tylko i wyłącznie swoją sytuację i swoje odstępstwo od normy. Bo jestem odstępstwem. Statystycznie powinnam stracić cnotę w wieku 18 lat i mieć iluś tam partnerów do tego czasu. To, że nic z tych rzeczy się nie wydarzyło nie jest dla mnie powodem do szczęścia ani do radości.

Gość gość
statystycznie powinnaś mieć jednego partnera w tym wieku i zachować dziewictwo po skończeniu 25 lat. 18 latki to jeszcze dzieci które nie dojrzały do czegoś takiego jakim jest seks.

Gość morfomagia
Widzę, że pojęcie statystyki jest Ci obce. No cóż, nie każdy musiał studiować. Powiem ci tylko, że statystyka to nie twoje pobożne życzenia, tylko uśrednione wnioski z danych.

Gość gość
nie jest mi obce bo wiem że w 2011 roku dziewictwo średnio dziewczyny traciły w wieku 20lat teraz w co raz młodszym tracą cnotę

Gość gość
zobacz sobie jak wygląda jak 18-22 latka jak niedojrzała gówniara

Gość gość
a ja zamierzam dziewictwo sprzedać :-) waham się wprawdzie jeszcze, mam 20 lat,skoro już zachowałam je do takiego wieku, w tej chwili ceny za dziewictwo są równe milionom, nawet u przeciętnych dziewczyn, mogę się ustawić do końca życia, wyjechać na studia za granicę…muszę tylko dobrze wybrać agencję. mam długie blond włosy, ładną buzię, zadbane ząbki, prosty nosek, fajny biust, figurę, myślę, że to zrobię. jasne, mam opory moralne, ale z drugiej strony, w takiej Japonii misuage było praktykowane, a mi to może uratować życie.

Gość morfomagia
no to powinnam stracić w wieku 20 lat, statystycznie. Czyli jakieś 10 lat temu, lekko licząc. Badania statystyczne mówią, że kobieta w moim wieku miała około 6 partnerów seksualnych. Czyli mniej więcej tyle powinnam mieć. A co mam? Gorzkie żale.

Gość gość
morfomagia dziś bo woliły się k***ić nie patrz na badania tylko na siebie

Gość gość
dziewictwo jest w cenie warte z 10 mln zł

Gość morfomagia
Też wolałabym mieć faceta i uprawiać z nim seks. Może spotkałabym fajnego i bylibyśmy dzisiaj razem. Miałabym komu ugotować obiad, do kogo się przytulić, o kim pomyśleć. Może nie zostałabym z pierwszym, ale z 2 albo 3? Może i tak byłabym sama, ale przynajmniej miałabym co wspominać. Więc gdyby to ode mnie zależało, to nie pozwoliłabym się po raz drugi odstawić na boczny tor. Innymi słowy, gdybym spotkała faceta, który by mnie chciał, to nie byłabym dziewicą. Gorsze ode mnie mają facetów, więc czemu akurat mnie się przytrafiła taka historia?

Gość gość
to chyba dobrze że jesteś dziewica w tym wieku

Gość gość
chyba nie

Gość gość
Ja jestem dumny z tego, że jestem prawiczkiem

Gość gość
X wiek, opis Słowian z terenów obecnej Polski A kiedy małżonek poślubi i znajdzie ją dziewicą, mówi do niej: gdyby było w tobie co dobrego, byliby cię pożądali mężczyźni i z pewnością byłabyś wybrała sobie kogoś, ktoby był wziął twoje dziewictwo. Potem ją odsyła i uwalnia się od niej”.Czyli inicjacja seksualna dziewczyny nie należała do jej męża, który stwierdziwszy jej dziewictwo uznawał ją za niedojrzałą i dlatego odsyłał rodzicom.

Gość morfomagia
Ja jestem dumna z innych rzeczy. O wiele bardziej wartościowych.