Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety wstydzą się dziewictwa?

Polecane posty

Gość gość
jakbym był w kilku związkach dalej byłbym prawiczkiem

Gość gość
To jest prowo święta krowo Każde zdanie brzmi H'u'j'o'w'o Myślisz piszesz obgadujesz Przy tym c'i'p'k'e se masujesz Przyjdzie kiedyś taka chwila Gdy znajdziesz tu d'e'b'i'l'a Który uwierzy w twego wpisa I se zmarszczy p'e'n'i's'a

Gość gość
a jaki jest powód do dumy w tym ze nikt nigdy ciebie nie chciał, ewentualnie chciał, ale przez swoje zaburzenia i fobie społeczne zawsze uciekało sie od ludzi i bało nawiązać relację, albo z tego że nie ma się w ogóle żadnych potrzeb erotycznych co jest zaburzeniem seksualnym?

Gość morfomagia
no żaden, właśnie.

Gość gość
To zależ y ile mają lat, moja koleżanka nosiła swoje wiano do 40 lat, a ja mając 16 byłam już dziurawa, mnie chłopaki dymali a ona była dziewicą, a na dodatek był najładniejsza z nas.

Gość gość
To trudne pytanie, ja też byłam dziewicą do 35 lat, miałam chłopaków ale z żadnym nie chciałam iść do łóżka jak miałam 16 lat, a potem się wstydziłam bo inne już dawały sobie ostro, aż w końcu i ja dałam.

Gość gość
To wina facetow. Zniewiesialych i be pewnosci siebie. Kiedys dziewictwo bylo pozadane bo faceci byli mezni i mescy. Przejmowali inicjatywe. Dlatego tak chwalono dziewictwo. Dzisiaj co tu porownywac jak na ulicach pedaly w rurkach, ktorzy maja wiecej kosmetykow niz kobieta.

Gość gość
Na pewno coś w tym jest prawdy bo moralność wśród młodzieży jest na coraz niższym poziomie, o czym dziś młodzież rozmawia, o tym co w czasach mojej młodości mówiło się tylko po cichu, tylko z najlepszą przyjaciółką, a dziś, każdy o tym mówi, licytują się wprost, która, kiedy ile razy dała.