Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POLICJA ZABIŁA IGORA

Polecane posty

Gość gość sylwia
23.42 .mam podobnie oprocz tego byłam swiadkiwm jak zatrzymali znajomego na rowerze tylko dlatego ze przejezdał przez moją wies do swojej rodziny.Gnoje obławe zrobiły na 3 auta z kazdej strony a on jeden niewinny i na rowerze.Rzygac sie chce.Potem jeszcze sie dowiedziałam że został pobity.Normalny uczciwy człowiek.

Gość gość
Mogli tylko go wziac do wyjaśnienia a nie do zamordowania. Czterech na jednego. Oby ojciec jego doprowadził to do konca i oby byla sprawiedliwość. Zycze ojcu tego z calego serca :) by cala Polska sie o tym dowiedziała i ukarano morderców :) jestesmy z Panem , trzymamy kciuki . Jesli ktos zna ojca Igora prosze przekazac nasze posty . Juz nie jest Pan sam, jestesmy z Panem :)

Gość gość sylwia
00.16 dokładnie .A jak ich wzrok myli i nie potrafią odroznić zbiega od normalnego obywatelato niech sobie okulary kupią!!!Żenada.!!

Gość gość
No dobra, wiadomo nie wolno tak traktować człowieka ale nie zmienia to faktu ze facet miał jakaś pałkę pneumatyczna czy cos w tym stylu oraz dwa telefony których pochodzenia nie potrafił wyjaśnić. Poza tym był zamieszany w jakieś oszustwa. Wiec taki anioł to chyba nie był, kazdy niewinny człowiek , uczciwy i po prostu młody bez kolizji z prawem to on nie był. To okrutne co oni z nim zrobili i zasłużyli na bezwzględna karę jednak nie róbcie z niego świetego , miał jakieś afery za uszami . Komisariat nie był mu obcy. Niewinni ludzie tacy jak ty nawet nie wiedza jak wyglada samochód policyjny od środka. Pisze o tym abyś lepiej spała i nie myślała o nim . Myśl o tych policjantach

Gość gość
Jednego skurw/ystna mniej, za darmo się tam nie dostał, powinni tak każdego kryminaliste traktować.

Gość gość
Ja mam dwa telefony i tez trzeba mnie zabic ? Powalilo cie rowno?

Gość gość
wszystkich kryminalistów wieszać w centrum miasta w południe co niedziele, i za pare lat będzie koniec skurw/ysyństwa

Gość gość
Ide spac bo zdaje sie debile wlazlo na temat . Czas sie ewakuowac

Gość twardą łapą za kryminał
Patologie i kryminał na miejscu tłuc do śmierci, policja ma mieć respekt a nie tak jak teraz że policje olewają.

Gość gość
debile, to jest produkcja filmowa aby reakcje wywołać od was debili

Gość gość
facet miał jakaś pałkę pneumatyczna czy cos w tym stylu oraz dwa telefony których pochodzenia nie potrafił wyjaśnić. Poza tym był zamieszany w jakieś oszustwa. XXX Nawet jeśli to prawda a nie ściema wymyslona naprędce z braku usprawiedliwienia, to NIE SĄ TO POWODY ŻEBY KOGOŚ ZABIĆ! Pałka pewnie była któregos z policjantów a 2 telefony ma każdy dorosły w tym kraju. Ogladałam ten film już z 10 razy i nie wiedziałam, żeby go pytali skąd ma telefony. A jesli pytali, to pewnie był tak skatowany, że nie mógł już mówić!!! Tu mamy do czynienia z zabójstwem bez wyraźnego powodu i kłamstwa tylko pogarszają wizerunek tych którzy kłamią.

Gość gość
To nie jest produkcja filmowa debilu, tylko nagranie z policyjnego tasera, a chłopak naprawdę NIE ŻYJE. I licz się ze słowami debilu.

Gość gość
Zabijanie niewinnych ludzi to jest hańba, a nie respekt.

Gość gość
Do roboty detektywi :) rzucajcie linki z tego morderstwa ,informacje,Magdą zainteresowali się dzięki nam! Więc niech sprawcy zostaną ukarani. Nie może być rak ze zawija sie zdrowego silnego czlowieka,ktory ma rodzine,Przyjaciół, cale zycie przed sobą, i sie go morduje w kiblu

Gość gość
gość wczoraj Biedny, bezbronny chłopak, pierwszy raz w życiu widziałam film z prawdziwego zabójstwa i wszystko się we mnie gotuje. xx NIE WIDZIAŁAŚ FILMU Z ZABÓJSTWA !!! Na filmie nie ma zabójstwa, są tortury, a to różnica.

Gość gość
Rok temu to pokazali parę razy w telewizji ale zawsze się spoznilam i oglądałam koniec,niewidzialna o co cho i mnie to nie zainteresowało, dopiero jak obejrzałam teraz materiał, to łzy mi poleciały. .było mi tak przykro jak przy Magdzie,nie mogę tego przeżyć :( Chce byśmy coś z tym zrobili,bo to MY-SPOŁECZEŃSTWO mamy móc,w nas jest potęga ,nie w garśc***atologi,złodzieje,morderców które rządzą tym krajem.Nie pozwolę by spotkało to kolejną osobę,nie. Pozdrawiam wszystkie dobre serducha Autorka.

Gość gość
- gość dziś Mogli tylko go wziac do wyjaśnienia a nie do zamordowania. Czterech na jednego. Oby ojciec jego doprowadził to do konca i oby byla sprawiedliwość. Zycze ojcu tego z calego serca :) by cala Polska sie o tym dowiedziała i ukarano morderców :) jestesmy z Panem , trzymamy kciuki . Jesli ktos zna ojca Igora prosze przekazac nasze posty . Juz nie jest Pan sam, jestesmy z Panem :) - gość dziś Do roboty detektywi :) rzucajcie linki z tego morderstwa ,informacje,Magdą zainteresowali się dzięki nam! Więc niech sprawcy zostaną ukarani. xxx Już ci temat o Żuk nie wystarcza? Kurde nie rób z kolejnej śmierci szopki w necie, tak szopki bo wstawiasz liczne "uśmiechy", nawołujesz jakimiś populistycznymi hasłami i jeszcze ten odnośnik przekażcie nasze posty jego ojcu. żałosne.

Gość gość
Kurcze zobaczcie wszystkie materiały Chłopaka zwinęli bo pomylili z innym ktory im zwiał, u tego znaleźli dopalacz i zaczęli go dusić i się znecac jak nad biednym zwierzęciem kusownik

Gość gość
Jakie szopki p*****lcu? Nie żyje człowiek ty smieciu!!! Ma o tym być głośno bo osoba która zginęła z ich rąk, zasługuje na sprawiedliwość, obojętnie kim by nie był, od tego są więzienia by karać, nie mordy policji Zobacz filmiki które są w sieci ty kapusciany łbie

Gość gość
Wiecie dlaczego się zafija? Denat pfary nie puści . A więc to jest gruba afera a jeżeli skończy się tylko na dyscyplinarce to wątpię w sprawiedliwość. Mógł być cpunem ale kto jest jego kurierem tychże używek? Acha, na każdej ulicy diler i nikt nie ma prawa wejść bo nakaz musi być a takiego gnoja uviszy i po sprawie. Sporo dziewcząt znika właśnie na podobnych zasadach. Gdy ma miękką głowę musi zniknąć? Strach wychodzić na ulicę po zakupy

Gość gość
Nie zdziwił by mnie zlecenie dilera ale to hipoteza

Gość gość
Może był kurierem i okradł dilera to wydali na niego wyrok?

Gość gość
9:13 kretynie to dwie osoby pisały

Gość gość
gość dziś Jakie szopki p*****lcu? Nie żyje człowiek ty smieciu!!! xx sam jesteś śmieciem padalcu i robisz szopkę k***a pomyśl jakby tobie ojca czy matkę zabili a potem obce palanty w necie rozkładali śmierć twojego bliskiego na czynniki proste i jeszcze teksty przekazcie nasze wpisy ojcu Igora i mnóstwo uśmiechniętych emotek. porypane na maksa ale żyw się dalej czyjąś śmiercią, w końcu nie masz innych "atrakcji" no jeszcze temat o Magdzie. adijos.

Gość gość
9:37 naucz się czytać Rodzina tego chłopaka walczy o rozwiązanie tej sprawy My mu chcemy pomóc I to nie my zaczęliśmy, a media.SAJONARA.