Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

herbaty funkcjonalne?

Polecane posty

Gość gość

Próbował ktoś z was tych herbat odchudzających z Big-active?? Którą warto kupic jeśli mam problem z puchnięciem, nie mam dużej nadwagi ale zuję się na maksa jakaś spuchnięta, jakbym miała za dużo wody? :(

Gość gość
Z Big Active polecam całą serię zielonych herbat. Kiedyś piłam w dużych ilościach i schudłam bardzo szybko, aż za bardzo. Tylko, że ja wtedy też dużo biegałam.

Gość gość
Ogólnie zielona herbata przyspiesza metabolizm i spalanie tłuszczu.W dodatku usprawnia wątrobę co jest bardzo ważne przy odchudzaniu.

Gość jeremii
Ja już dwa miesiące piję funkcjonalną herbatę active burn od big-active. Oprócz tego ćwiczę 3 x w tygodniu i jeżdżę na rowerze przynajmniej raz na tydzień, zależy jak czas pozwala. Efekty widzę, samopoczusie lepsze, uważam, że warto wspomagac się naturalnymi herbatkami, które oczyszczają organizm i poprawiają jego funkcjonowanie. Sama herbatka raczej nie pomoże, ponieważ ważńe jest, aby zmienić styl życia, ruch, zdrowa dieta to podstawa:) Wspomaganie takimi herbatkami na pewno nie szkodzi bo to sama natura, a tylko pomaga nam w dążeniu do naszego celu. :)

Gość gość
nie wiem jak działają takie herbaty finkcjonalne, bo szczerze nigdy nie próbowałam...ale za to jestem fanką herbat zielonych i dużo piję właśnie zielonej z big-active, ponieważ ma całe liście i jest w rozsądnej cenie.

Gość gość
Wystarczy zwykła zielona z BigActive. Liściasta. Po nich schudłem bardzo dużo, ale też biegałem sporo.

Gość gość
dla mnie najlepsze obecnie dostepne na rynku herbaty to malwa tea i ich seria odchudzających ziołowych herbatek, sklad jest oczywiscie podany na stronie wiec mozna sie zapoznac co tam jest i jakie ma dzialanie, mi najbardziej odpowiada połączenie herbaty czerwonej pu-erh z L-karnityną, bo takie połączenie wpływa na szybkość spalania tłuszczu. Smaki są rozne,a głowne dostepne u malwatea opcje to herbatki na trawienie albo na szybsze spalanie. obie działają :) ja korzystam z Ziołowej fantazji ale mam tez sylwetkę lux i je sobie naprzemiennie stosuję. efekty są, bo tłuszcz gubi sie szybciej :) herbatki ziolowe są zawsze dobrym pomyslem :)

Gość Lucynka189
Ja piję Active Burn, bo ma w składzie m.in czerwoną herbatę i guaranę, które przyspieszają metabolizm i spalanie tłuszczów.

Dziękuję za wzmianki o Big-Active w pozytywnym kontekście dbania o zdrowie i piękną linię. Herbaty funkcjonalne Big-Active w zależności od rodzaju wpływają na ograniczenie apetytu, podkręcenie metabolizmu, wspomagają oczyszczanie organizmu z toksyn oraz pomagają w utrzymaniu wagi po zrzuceniu zbędnych kilogramów. Napiszcie z jakimi problemami się zmagacie, a z przyjemnością pomogę w doborze herbaty odpowiedniego wariantu dla konkretnego przypadku. Zachęcam do kontaktu! Pozdrawiam, Online Ekspert Big-Active

Gość fili fionka
i po jakim efekcie widać efekty? Załóżmy, że mam do zgubienia w 2 miesiące 6-8 kg, uda się?