Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość373

Seks analny

Polecane posty

Gość gość373

Chciałbym spróbować z dziewczyną ten rodzaj seksu ,kręci mnie to od pewnego czasu,Lubię ja tam dotykać,nie zaprzecza.jednak gdy dochodzi do rozmowy czy zrobimy to,ona się wypiera ,nie chce,jak ją namówić,chciałbym sprobowac coś innego .

Gość gość
niech ona stuknie dildem ciebie. nie ma żadnej różnicy, a wręcz dla faceta jest to przyjemniejsze niż dla kobiety (poprzez stymulację prostaty)

Gość gość
Dla mnie za każdym razem jest to cholerny ból nie do opisania, a wiele bólów w życiu przerabiałam, włącznie z zabiegiem na żywca. Nic nie pomaga aby było dobrze. Mój partner już mnie nawet o to nie pyta, bo wie czym to się dla mnie kończy. Niestety mam taką budowę anatomiczną i nic z tym nie mogę zrobić. Niestety nie dla każdej kobiety jest to coś wspaniałego. A nie jestem jakąś siksą, tylko osobą po 30 i z partnerem jesteśmy już ze sobą od 8-lat i wszystkiego próbowaliśmy, włącznie z różnymi sex zabawkami. Nie każda kobieta może sobie na takie zabawy pozwolić bez późniejszych komplikacji i problemów zdrowotnych.

Gość gość
bo tyłek nie przystosowany do przyjmowania dużych członków

Gość gość
Dla mnie za każdym razem jest to cholerny ból nie do opisania, a wiele bólów w życiu przerabiałam, włącznie z zabiegiem na żywca. X Czyli jak s/rasz to tez masz cholerny bol nie do opisania? Wiesz hmm to powinnas udac sie z tym do lekarza proktologa. Bo seks analny (jest bardzo przyjemny) to wydalanie ale w odwrotna strone a czlonek ma rozmiary kupy.

Gość gość
"W odwrotną stronę" ma tutaj znaczenie. A jeśli twój członek we wzwodzie jest równie miękki jak kupa to współczuję.

Gość gość
takie coś nazywa się strap-on, zakłada je sobie ona na majtki i może Cię rvchać w zad...a od masazu prostaty jeszcze wytrysniesz!

Gość gość
Kupa jest bardzo miekka I nie taka Diaz jak czlonek I czas stymulacji jest dluzszy to co tu porownywac?! Jak tak ci sie to podoba to sam se wsadz ogora I wal se krypto geju!

Gość gość
potem nie będziesz trzymała kupy z tego seksu analnego

Gość gość
Prawda 23:36!

Gość gość
Kupe sie nie tzryma tylko robi do kibla idioto. Uprawiam z mezem anal od 4lat i nie mam zadnych problemow:)

Gość gość
Ja kocham anal. Mam teraz 19 lat a mój pierwszy anal był jak miałam 15. Minimum kilka razy w tygodniu tak właśnie mój chłopak mnie xxx Nie rozumiem jak można mieć opory! Więcej otwartości!

Gość gość
Każdy facet, który namawia kobiety na anal powinien najpierw sam spróbować tego na sobie i to najlepiej grubym i długim kootasem. Ja po takich kilku próbach wylądowałam u proktologa i do tej pory mam problemy.

Gość gość
Takie są skutki jak robi sie to na "sucho" i jest sie nie przygotowanym. Niestety wiele par decyduję się na taki rodzaj seksu po obejrzeniu jakiegoś filmu gdzie z mety to robią. A niestety do seksu analnego trzeba się przygotować. Ja kupowałam żel rozluźniający amój facet na szelki wypadek jak by się zestresował kupił sobie te tabletki http://wzaufaniu.pl/potencja-dla-panow/7977-long-men-tabletki.html.