Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość832

Jeny jak to się dłuży

Polecane posty

Gość gość832

4 dni po terminie, a tu nic, czasem coś poboli... I to ciągle pytanie ludzi, rodziny, przyjaciół "jak tam? Co tam? Już?" można oszaleć!!! Już tak bardzo chce urodzić, tak masakrycznie się męczę tym czekaniem,to doprowadza mnie do stresu. A robię wiele, spaceruje, biorę ciepłe kąpiele, trę brodawki i nic... Ja wiem że dziecko ma czas i samo wybierze dzień... Ale już nie mogę. Każdy ból to nadzieja, że to już, że się zaczęło... A tu... Sorry.. Bąk i po bólu :(

Gość gość
Pamiętam to, pamiętam :-) Wiem, nie uwierzysz ale po latach to świetne i bardzo miłe wspomnienie, to czekanie... :-)

Gość gość
No ja tez pamietam to czekanie :-) ogólnie dzień porodu był fajny i śmieszny :-) powodzenia.

Gość gość832
Mam nadzieję, że to już niedługo, zwłaszcza, że jak na złość, co wyjdę na spacer to mijają mnie szczęśliwe rodziny z takim maluszkiem - okruszkiem i normalnie...już chce :) a tu nie wiem kiedy.

Gość gość
Ja czekalam 15 dni! Doczekałam się i Ty tez się doczekasz :-) powodzenia

Gość gość832
Mam nadzieję, że to już niedługo, zwłaszcza, że jak na złość, co wyjdę na spacer to mijają mnie szczęśliwe rodziny z takim maluszkiem - okruszkiem i normalnie...już chce :) a tu nie wiem kiedy.

Gość gość
Może to kwestia nastawienia. Ja późno przeszłam na L4, miałam chęć choć trochę nacieszyć się wolnym czasem, do dziecka mi się nie śpieszyło - to i urodziło się, skubane, przed terminem.

Gość gość832
A jak u Was pojawiały się pierwsze oznaki zbliżającego się porodu? Ja dziś w nocy płakałam i miałam 37.5°, cała spocona. Teraz, rano mam 37.3°. Nie słyszałam aby u którejś mojej znajomej w ciąży wystąpiła temperatura, chyba że nie sprawdzały. Trochę się martwię. Jutro mam spotkanie z położną.

Gość Magdaróża
Mega smutno, termin porodu a mały się nie kwapi do wyjścia. Budzę się o 4 w nocy na siku i później już tylko się zamartwiam... Właśnie zaczęłam wymyślać większe tragedie niż moj brak porodu i uwierzcie - pomaga