Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eteryczna melancholia

ZYCIE PO ZYCIU

Polecane posty

Gość Eteryczna melancholia

"Zycie po zyciu"jest to temat w ktorym mozemy pisac o swoim zyciu (nie tym obecnym)ale o tym ktore bysmy chcialy miec ,gdybysmy mogly przezyc je jeszcze raz,byc moze w innej plci,w innym kolorze skory ,w innej narodowosci,w innej rodzinie,czy ma to dla was znaczenie ,czy tez jest to dla was bez roznicy. Jakbyscie mieli byc stworzeni na nowo ,to jak byscie chcieli przezyc swoje zycie??????? Zapraszam do dyskusji.

Gość gość
Fajny temat :) moze byc taka psychoterapia, bo jak zaczniemy myslec o naszym zyciu alternatywnym, to moze sie okazac, ze wcale nie chcemy byc piekni i bogaci, a dobrzy, uczciwi. Mysle, ze bedzie to zalezec od wieku kazdego z nas, bo inaczej na zycie spoglada ktos mlody, a inaczej ktos po 50 rz. Ja na razie nie wiem, jakie zycie chcialabym miec, gdybym sie dopiero miala urodzic. Nie myslalam o tym, a pisanie, ze chcialabym sie urodzic w bogatej rodzinie, ale takiej najbogatszej na swiecie i od urodzenia bylabym dziedziczka niewyobrazalnej fortuny, jest glupie ;)

Gość gość
Mysle ,ze gdybym urodzila sie na nowo, biorac pod uwage moje obecne zycie,wiedzac to co juz wiem ,o zyciu i swiecie ,z pewnoscia zmienilabym wiele:) Wybralabym sobie lzejsza droge niz ta ,ktora mam,zeby miec latwiej w zyciu,bo caly czas mam wrazenie ze jest pod gore. Wybralabym inne doswiadczenia zyciowe ,moze bardziej duchowe,nie te przyziemne.