Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem jak mam sie zachowac. Spotykam sie z nim od kilku miesiecy. Ostatnio s

Polecane posty

Gość gość

spytala. Czy juz jestesmy w zwiazku czy nie bo on nic nie powiedzial wczesniej. Na co on - Musze to przemyslec daj mi 2 tygodnie. Po 2 tygod on sie ze mna umawia. Ja pytam i jak przymyslales. On - tak ale musze Ci zadac jedno pytanie czy jestes dziewica. Ja sie zarumienilam i powiedizalam ze nie bo bylam przedtem w 2 zwiazkach (mamy po 30 lat). On na to ze tez byl w 1 zwiazku ale jest prawiczkiem i ogolnie wolalby dziewczyne ktora jest dziewica. Powiedzial mi zebym znow dala mu 2 tygodnie i on musi to przymyslec. Po tym nasze spotkanie trawalo jakby nigdy nic on zartowal nic nie dal po sobie odczuc. Rozbawial mnie mialam wrazenie ze wszystko jest OK. Minely 2 tygodnie cisza... minely 3.... cisza.... dzis mija 4 tydzien... cisza Co mam zrobic? Odezwac sie? Czy to znaczy ze on mnie nie chce

Gość gość
Seks (łac. sexus, płeć) – zachowanie płciowe człowieka, seksualność, a potocznie: stosunek płciowy. Oprócz stosunków płciowych, ludzi cechuje też wiele innych zachowań seksualnych. Zaliczają się do nich: uwodzenie – zachowanie mające na celu wzbudzenie zainteresowania drugiej osoby bez użycia przemocy gra wstępna – zachowania intymne pomiędzy dwiema lub więcej osobami mające na celu osiągnięcie podniecenia seks bez penetracji – kontakty seksualne bez wprowadzania prącia do pochwy masturbacja – pobudzanie własnych narządów płciowych w celu osiągnięcia orgazmu autoerotyzm – różne zachowania przeprowadzane w pojedynkę przynoszące zaspokojenie seksualne

Gość gość
zrob mu loda

Gość gość
Widocznie jest bardzo religijny albo ma romantyczne podejscie do seksu. Nie odzywaj sie on Cie juz raczej nie chce

Gość gość
Jakies sensowniejsze rady? Chyba nie ma romantycznego podejscia sama nie wiem.. :/

Gość gość
od 4 tyg sie nie odzywa i ty myslisz, ze jestescie w zwiazku?

Gość gość
Fakty są takie ze on Cie nie chce bo nie jesteś dziewica. Mimo, ze puszczalska nie jesteś ( o ile uprawialas seks tylko w tych związkach) to on Cie za taka uwaza. Nawet jakbyscie byli razem to on by Ci wypominał ze spalas z dwoma facetami a on z żadna przed Toba. To jakiś sfrustrowany prawik, daj sobie spokój bo pewnie bys się męczyła z nim. Unies sie honorem i urwij kontakt.

Gość gość
Ojjjj.. watpie ze jest sfrustrowany. Jest normalny. Moze po prostu zapomnial? Czesto wyjezdza za granice. Wypada mi odezwac sie jako pierwszej?

Gość gość
tak ale nie dzieiwca nie jest juz w stanie niczym zaskoczyc to troche jak oklepane stare auto usmiech.gif nigdy nie wiem kto nim jezdzil i jakie ukryte ma defekty dlatego uwazam ze dziewica jest lepsza co prawda wymaga wiecej czasu zanim osiagnie pelna moc

Gość gość
ojj przestancie juz... to ze jestem niedziewica nie czyni mnie gorsza. Chce byc z nim w zwiazku, nie przeszkadza mi to ze jest prawiczkiem. Przeciez to zadna ulomnosc nauce go co i jak

Gość gość
14.45-"Chce byc z nim w zwiazku, nie przeszkadza mi to ze jest prawiczkiem" xx Ale widocznie jemu przeszkadza, że Ty nie jesteś dziewicą. Nie przyszło Ci to do głowy?

Gość gość
goopia

Gość gość
Nic nie wybieram, po prostu płynę i słucham głosu serca usmiech.gif jak ktoś mi się bardzo podoba, to wybieram, żeby doszło do spotkania. W tym roku ktoś mi sie bardzo spodobał i zaprosilam go na spotkanie, ale dostałam kosza, po czym okazało się że jest gejem. No więc trudno, dalej lubię być sama.