Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja kolezanka jest taka piekna

Polecane posty

Gość gość

wyglada jak gwiazda, ma tak piekne rysy twarzy i w ogóle ciało, wglada jak gwiazda [zakochany] Nie jestem les, ale podziwiam jej urode, pozytywnie zazdroszcze , chcialabym tak wygladac. Ale przynajmniej mam w otoczeniu kogos czyim widokiem moge sie delektowac :D

Gość gość
a ja bym oszpeciła ładniejsze :D

Gość gość
i to jest zdrowe podejście , podziw a nie zazdrość. brawo

Gość gość
Gdyby mnie komplementowali to też bym miała zdrowe podejście.

Gość gość
Mnie nikt nie komplementuje, taki mam charakter ze nie jestem zawistna. Dzieki za mile slowa !

Gość gość
Nie bede wstawiac jej zdjec na publiczne forum, bez przesady. Musisz mi uwierzyc na slowo. Kazdy sie nia zachwyca.

Gość gość
to nikt Cie nie zmusza

Gość gość
a jakby Twoj chłopak wolał ją od Ciebie ? NA początku każdy lubi" ładnych ludzi ", nie wiem z czego to wynika ale "ładni " są lubiani i podziwani, jednak kończy sie to NIESTETY gdy pojawia się zazdrość o chłopaków. wyobraź sobie że idziesz z nią na impreze ,podchodzi do was kilku kolesi, wszyscy gadają tylko z nią ,Ciebie nikt nie zauwaza, jak sie czujesz?

Gość gość
Ja też miałam koleżankę dużo ładniejszą ode mnie i bardzo ją lubiłam i nigdy mi nie przeszkadzało, że ona podoba się prawie wszystkim panom. Zainteresowanie mężczyzn wcale nie musi być takie fajne. Jak podobałam się komuś, kto mnie nie podobał się w ogóle, to zawsze to była dla mnie kłopotliwa sytuacja.

Gość gość
Trudno, takie jest zycie. Nie zabiegam desperacko o uwage chlopakow. Jesli chca i podoba im sie inna to ich wybor. Nie bede na sile sie prosic.. bez przesady. Nie ten to inny. A kolezanki na pewno nie przestalabym lubic z tego powodu. Podziwiam jej wyglad, ale lubię ją za charakter, jest miłą, uroczą dziewczyną :)

Gość gość
No jednak jakby stała koło ciebie taka sexbomba i zgarniała cała uwagę , kazdy by jej pomagał to byś sie c***jowo czuła co nie

Gość gość
Wreszcie jakas normalna niesfrustrowana zazdrośnica wyszukująca wad w tych ładniejszych

Gość gość
Jezeli jest naprawde piekna dziewczyna, jak Monica Bellucci, to sie nie zazdrosci, bo to jest ewidentne piekno, gorzej, jak niezbyt ladna, wszystko robi, zeby byc piekniejsza i jeszcze wszyscy daja sie na to zlapac i tez tak zaczynaja uwazac, ze jest cud pieknoscia, to wtedy ja - nie z zazdrosci- mowie wprost, ze przeciez ona jest przecietna, gdzie wy macie oczy, przeciez to makijaz, moze operacja, doczepy itp, a rysow pieknych brak, podobnie jak figury. Nie zazdroscimy tym naturalnie pieknym

Gość gość JKT
Witam!! Mam podobną sytuację. Jakieś trzy lata temu poznałem bardzo piękną koleżankę, która pracuje w Hotelowym Spa i Welness. Gdzieś od 4 miesięcy bardzo się do siebie zbliżyliśmy. Trochę mnie dziwi że tak piękna i Atrakcyjna kobieta chce być zemną Ona jest brunetką z długimi włosami za ramiona i ma piękne niebieskie oczy. Trzy razy była już u mnie w domu. A wszyscy koledzy mi jej zazdroszczą, Taka piękna kobieta mogła by mieć każdego faceta. Widzę często jak faceci się za nią oglądają i ją też podrywają. A Ona najzwyczajniej zainteresowała się ,mną. Naprawdę bardzo chciałbym z nią być i żyć tylko dla niej. Lecz obawiam się że jej fascynacja moją osobą jej minie.