Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie mają takie kompleksy z powodu komórek?

Polecane posty

Gość gość

Dostałam w pracy Iphone'a. Nie wielkiego, z resztą to tylko komórka firmowa. I wszyscy zaczynają mi nagle zazdrościć, pojawiają się chamskie teksty o to, że jestem płytka. Do ludzi nie docera, że fo komórka FIRMOWA! Czy to naprawdę taki wstyd mieć taką komórkę?

Gość gość
Tak, bo firma Apple to wyzyskiwacz biednych azjatów, niszczyciel środowiska, nie wspiera w ogole polskiej gospodarki w przeciwieństwie np do Samsunga który w Polsce zatrudnia wielu ludzi w centrum programistycznym itp Srajfony są niewarte swojej ceny, system IOS jest zabawkowy, nic nie mozna w nim zmienic, wszystko zablokowane, aplikacje na ajfona sa droższe niz aplikacje na androida, teraz srapple wypuscilo nowego fajfona 7plus ktory nie ma złączna 3,5 mm tzn nie mozesz podlaczyc do nich sluchawek, musisz uzywac bezprzewodowych oczywiscie srapple za 700 zl - klienci apple to kretyni i debile Dlatego nie dziw sie, ze ludzie maja zle skojarzenia - z idiotką, plastikiem, kiczem, lewactwem, ta firma wywoluje same złe emocje i skojarzenia w Europie ( w USA fajfon to taka dawna Nokia u nas)

Gość gość
mieszkasz na Ukrainie ? każda byle wiesniara ma iPhone'a, co zarobi to biegnie do Apple

Gość gość
zazdrosc i tyle