Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Alez sie w****ilam dzis

Polecane posty

Gość gość

Musze sie wygadac, mam dziecko 4 lata, dostalam prace na produkcji, 3 zmiany i na poczatku ok moja mama mi pomogla w opiece nad dzieckiem ale teraz nie ma jej bo musiala wracac do siebie. Tu zaczyna sie problem bo moge pracowac tylko na ranki ale szef nie chce sie zgodzic chyba ze ktos zgodzilby sie dobrowolnie chodzic na drugie zmiany i nocki. Pracuje tam od miesiaca, tydzin temu przyjeli nowe osoby do pracy, jedna dziewczyne mloda 26 lat dziecka nie ma, wiem bo pytalam. Ta dziewczyne dali do mnie i zapytalam jej sie czy nie zgodzilaby sie tak pracowac abym ja miala tylko ranne zmiany. Juz widzialam po jej minie ze nie bardzo chce potem powiedziala ze nie bo jej facet przyjezdza i nie pasuje jej to, inne to samo. Teraz ja mam problem bo nie wiem co mam zrobic z dzieckiem, one maja to w dopie. W poprzedniej pracy tez matki byly dyskryminowane wlasnie przez takie panny bez dzieci. Wczoraj mialam na popoludnie i nie stawilam sie w pracy bo SERIO nie mialam z kim dziecka zostawic, na opiekunke mnie nie stac, dzis wzielam wolne bo dalej nie wiem co z dzieckiem. Dostalam tel z biura ze mam sie stawic na rozmowe jutro. Kurwa mac, jestem tak w****iona. Musialam sie wygadac

Gość gość
A lubisz seks?

Gość gość
Trzeba bylo pomyslec zanim bachora zrobilas

Gość gość
dziecko bylo planowana, a sytuacja nam sie pogorszyla niestety maz stracil prace i teraz ma inna gorzej platna, haruje od rana do nocy i nie moze mi pomoc

Gość gość
Wspolczuje, ja na szczescie nie dodalam sobie obowiazkow i wydatkow robiac bachora

Gość gość
ahahahaha ty jesteś dyskryminowana? Chciałaś dziewuchę ożenić z nocnymi zmianami :D A chociaż zaproponowałaś jej, ze jej zapłacisz za to?

Gość gość
tu autorka, ja dziewczynie pomoglam jak ja dali do mnie na stanowisko nic nie wiedziala a jak jak chce pomoc to nie. Tam same gowniary albo panny 20+ co to tylko po pracy piwno, wyjscia. Tak jestem dyskryminowana!

Gość gość
niezłe prowo :D Zapłać jej za gorsze zmiany, może czasem się z tobą zamieni. Ona ci gówniaka nie zrobiła

Gość gość
ja popieram autorke, matki powinny pracowac tylko na rano, a reszta na II i III zmiany

Gość gość
tu autorka, teraz przez to ze sie nie stawilam w pracy i za dzisiejsze wolen tez, mam jutro rozmowe w pracy

Gość gość
Ja tez jestem matka. Nie uwazam zeby to byla dyskryminacja. Jestes na rowni traktowana ze wszystkimi. To ty w zwiazku z tym ze masz dziecko oczekujesz specjalnego traktowania. Sa takie miejsca gdzie pracuje sie tylko na jedna zmiane, zmien prace bo to jest widac praca dla bardziej elastycznych ludzi.

Gość gość
mysle ze problem sam sie rozwiaz, bo cie juz z tej pracy raczej w******i :D

Gość gość
twoje dziecko, twoj problem... nie wiem czemu mloda dziewczyna ma zrezygnwac ze spotkan z chlopakiem, bo TY sobie zrobilas dzieciora i nie masz z kim go zostawic... idiotka z ciebie :)