Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem takim przegrywem że nawet samobójstwo mi nie wyszło

Polecane posty

Gość gość

Jestem tak załamany że wczoraj wziąłem ok 20 tabletek przeciwbólowych i pół opakowania nasennych i popiłem to wódką. Efekt był taki że po 10 minutach wszystko wyrzygałem. Nawet samobójstwo mi nie wyszło.

Gość gość
Ktoś czuwał nad tobą

Gość gość
czym jesteś taki załamany????

Gość gość
Jak chcesz się zabić to kładziesz się na tory i czekasz na pociąg

Gość gość
Jaki był powód próby samobójczej?

Gość Edziaaaaaaaa
Niestety ciężko jest sie skutecznie zabic i czesto jest tak, że moze coa pojsc nie tak i wtedy zostaniesz kaleką, wylądujesz w szpitalu psychiatrycznym albo jedno i drugie :o Najlepiej ukradnij jakiemus gliniarzowi spluwę, w glowe strzelic se latwo, tylko nie popelniaj bledu Van gogha

Gość gość
Pewnie dla was to blachy powód ale jestem nieszczęśliwie zakochany. Teraz to sie pogłębiło i jak o Niej myślę to aż mnie skręca. Dodatkowo nie widzę swojej przyszłości, nie mam żadnej pasji. To zadecydowało o wszystkim ale co z tego skoro nawet to mi nie wyszło.

Gość gość
Jak chcesz się zabić to kładziesz się na tory i czekasz na pociąg Wątpię, najszybsza śmierć to strzał z pistoletu. Chociaż patrząc na niektórych mundurowych to oni i tego nie potrafią dobrze wykonać. Vide ćwok podczas afery smoleńskiej. Tak więc się nie przejmuj, nie ty jeden tak ma.

Gość Edziaaaaaaaa
Ej spokojnie chłopie Jesteś jak Werter jakiś? Ona jest zakochana w innym, więc chcesz się zabić, żeby jej nie przeszkadzac?

Gość Edziaaaaaaaa
No ale pociąg ma chyba jakiegoś maszynistę nie? Nie mozna po prostu polozyc się na tory i czekać, bo pojazdem kierują ludzie i logiczne, że będą probowali się zatrzymac, i wtedy nie bedzie juz takiej sily uderzenia wiec pewnie nie zginie tylko zostanie kaleką Jak juz to lepiej rzucić się pod tory, ale tez moze byc ze źle wcelujesz czy cos Mozna najwyzej kupic se sznur z castorami i znalezc se drzewo Tylko ludzi nie strasz po śmierci, proszę

Gość gość
Wiesz ja jak miałam 20lat byłam zakochana w Holendrze pochodzenia Marokańskiego. Byłam kompletnie załamana jak dowiedziałam się że ma żonę i dzieci ale żyłam dalej bo jestem za wielkim tchórzem żeby popełniać samobójstwo. Trwało to rok aż się w końcu pozbierałam, czas leczy rany, pogodzilam sie że nigdy nie będziemy razem. Teraz są 3 lata później i ów mężczyzna jest mi obojętny, nawet jakby sie rzucił przede mną na kolana to nie chciałabym z nim być po prostu uczucie sie wypaliło :D Nie martw sie nie ma tak żeby nie przeszło :)

Gość gość
Facet jak nie ta to inna tego kwiatu to pół światu.

Gość gość
Holendrzy mają krzywe ryje

Gość gość
Bo jak chcesz sie zabic to robisz to porzadnie np kulka w leb

Gość Edziaaaaaaaa
18.51 dobrze gada

Gość gość
wiem co czujesz ja się czuje tak strasznie bo straciłam Babcię zmarła. Czuje ból pustkę myślałam o samobójstwie ale nie mam odwagi się zabić.

Gość gość
O skubany miales szczescie. 20 tabletek przeciwbolowych plus nasenne i woda. Potraktuj to jako laske Boza, masz dobrego aniola stroza. Mogles umrzec, ale Bog pozwolil Ci zyc. Potraktuj to jako szanse...

Gość gość
Jakie to były tabletki przeciwbólowe paracetamol czy ibuprofen jeszcze coś innego?