Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co myslicie o kobietach które ciągle krytykują kto jak jest ubrany???

Polecane posty

Gość gość

bo bylam ostatnio na weselu i jedna kuzynka ciągle krytykowala ,że goscie weselni byli zle ubrani ,że nie wypada sie tak ubierac ,kaazdego zjechała od stop do glow..az mnie to jakos razilo..

Gość asiutka    1999
Nie powinna tego robić, tak krytykować wszystkich. Nawet jeśli negatywnie oceniła ubiór powinna albo zachować opinie dla siebie albo z umiarem krytykować

Gość gość
Pytasz co myślimy: Ja myślę, że to jest osoba bardzo zraniona, krytyczna wobec siebie, która ma żal do życia. Krytykując innych, atakując odwraca się od swojego cierpienia, bólu i kompleksów co daje chwilową, złudna i ujemną energetycznie ulgę.

Gość MLXIII
jak wiadomo, kobiety oceniają wygląd kobiety na swój sposób , co widzi to ocenia i krytykuje albo zazdrości wyglądu innej kobiety i tak bywało, gdy maszerowałem z kobietą 'pod rękę' powiedzmy ulicą Nowy Świat , kobieta komentowała wygląd innych kobiet na ulicy aby się dowiedzieć , czy inne kobiety mnie się podobają i to była podpucha z jej strony , chciała usłyszeć , że jest wśród innych kobiet najpiękniejsza a faktycznie się 'odwaliła' w miniówę bardzo krótką i w obcasy wskoczyła wysokie i mnie podpuszcza co chwilę, - no popatrz na lasencję, czy nie jest piękna ? zapytała ! popatrzyłem na pokazane palcem piękno a to 'piękno' idzie w kalesonach w upalny dzień i dla wszystkich wywaliła na wierzch rowy TRZY i palec wielbłąda do podziwiania , - powiedziałem wprost nie wkurzaj mnie kolejnym straszydłem na ulicy ! dobra, idziemy na Barbakan i nie strasz mnie dziwolągami w kalesonach !