Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie mam poznać faceta

Polecane posty

Gość gość

Gdzie mam poznać faceta

Gość gość
Na Kafe! 🖐️

Gość MLXIII
możliwości jest wiele

Gość gość
Na kafe nie ma facetów. Przejdź na inny portal. Tu są sami onaniści-fantaści. Każdy jeden to ci.....pa. Jedyne co robią to głośno szczekają :)

Gość MLXIII
możesz spróbować zaliczyć podryw na wiele wypróbowanych sposobów a lista sposobów jest długa !

Gość MLXIII
gość dziś Na kafe nie ma facetów. Przejdź na inny portal. Tu są sami onaniści-fantaści. Każdy jeden to ci.....pa. Jedyne co robią to głośno szczekają usmiech.gif x Ty 'laska' , już śmierdzisz od tych dwóch kotów i capisz na kilometr , więc przestań bredzić i pod prysznic wskocz, możesz tu wrócić na kafe , jak się porządnie wypucujesz i duupę umyj !

Gość gość
Polowa ludzi na świecie to faceci. NIe sposob zyc i chodzic po ulicach nie widzac ich. No chyba,ze jestes w klasztorze... Pozanajesz facetow tam, gdzie poznajesz dziewczyny. No chyba masz jakichs znajomych?

Gość gość
ML coś tam- mówił Ci ktoś, że trochę szacunku do kobiet nie zaszkodzi? Co do sposobów to owszem, znam tą listę i często z niej korzystam :) A nawet mam swoją. Na Tobie próbować nie będę- popróbuję na kimś z klasą :) Jestem dla Ciebie nikim, a już na pewno nie "laską", więc przestań szczekać. Najwyraźniej uraziłam Cię swoją odpowiedzią. A co bili najbardziej- prawda. Uderz w stół... Znasz takie powiedzenie? P.s. nie mam kotów.

Gość gość
MLXIII hejka przytul mnie

Gość gość
Na kafe