Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ludzie w niej widzą?

Polecane posty

Gość gość

Mam znajomą, niespecjalnie piękną. Z trądzikiem, nadwagą, olewczym podejściem do wszystkiego, na niczym jej nie zależy. Trudno gdzieś z nią wyjść, często nie odpisuje kilka dni na wiadomości, o odbieraniu telefonów nie wspomnę. Można się przy niej pośmiać, to fakt, ale jej poczucie humoru jest... żałosne. Tanie i tandetne, bardzo przesadne. Klnie, nie dba o sobie, a ludzie i tak lgną do niej jak ćmy do światła. Ma wianuszek adoratorów, masę znajomych, nie ma człowieka, który by jej nie kojarzył. Dzisiaj usłyszałam nawet, że czyimś marzeniem jest z nią pogadać, słodki Jezu. Co ludzie w niej widzą, wyjaśnijcie mi proszę, bo i charakter, i wygląd ma paskudny.

Gość gość
Ludzie to idioci.

Gość gość
Ja się staram, rozwijam, żeby mieć zawsze coś ciekawego do powiedzenia, trenuję, zdrowo się odżywiam, słucham ludzi, wspieram ich, nigdy nie krzyczę ani nie jestem niemiła i co? Mam w 1/5 tego co ta dziewucha dostaje mówiąc po prostu "cześć". Może wybierać spośród najprzystojniejszych i najinteligentnijeszyh facetów, a i tak nikogo nie chce. :) Ehh ona i ta jej pryszczata morda, dla niej i jej zgraji nie chcę, nie umiem, być miła.

Gość gość
Everything you don't. :-)

Gość gość
może nikogo nie ocenia tak jak ty głupia pipo? Serio, jechac po czyjejs chorobie to nied***banie mozgowe. Tradzik ludzie leczą latami bez efektow. Dziewczyna tak naprawde ma w d***e innych i i to co kto o niej myśli, bo wyleczenie tego cholerstwa to jej glowny cel. Skąd wiesz może ma nadwage od jakis leków? Odrzuca facetów bo nie jest pusta jak ty co, pewnie bys chciała rozkladac przed nimi swoje nogi. Rzeczywiście, widac jaka jestes mila i cudowna, niewinna dziewczyne obrazasz i traktujesz jak smiecia. Karma dziecino, karma, ona kiedys wyjdzie zr swojego zaniedbania i wtedy to juz zupelnie nikt cie nie zechce. ;)

Gość gość
gość 0.22 bardzo dobrze napisał. Czujesz się lepsza od niej i jej znajomych i to widać