Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiona30

nieśmiały, niezdecydowany czy niezainteresowany?

Polecane posty

Od kilku miesięcy spotykam się z kolegą z sąsiedniego biura (35 lat). To zwykle on inicjuje te spotkania, jednak mimo że jest sympatycznie i zawsze mówi mi, że świetnie mu się ze mną rozmawia itd., a czasami również komplementy na temat mojego wyglądu, często tez do siebie piszemy, to jeszcze mnie nawet nie pocałował. Jest to dla mnie bardzo dziwne i frustrujące, bo bardzo mi się on podoba, fajnie się dogadujemy i tak naprawdę nie wiem o co chodzi, a nie chcę go przestraszyć pytaniem wprost o to, co to tak naprawdę dla niego znaczy, czy chce się tak ze mną umawiać na kawę, kolację, wino w nieskończoność... Jak go podejść, czy sama coś zainicjować, rozmowę, chwycenie za rękę.. nie wiem. Przecież w tym wieku (ja 31) to już chyba nie czeka się kilka miesięcy na pierwszy pocałunek. Zresztą nie mam już chyba czasu na takie podchody :/

Gość gość
Moze on nie jest tobą "w ten sposób" zainteresowany.

Gość gość
Może go nie pociagasz a spotyka się z Toba z braku laku, po to by umilic sobie czas...gdy pozna odpowiednią kobietę to szybko mu się zbierze na czułości. Tak myślę. Raczej uważa Cie tylko za dobra koleżankę.

i tak po kilku miesiącach spotkań wczoraj wieczorem weszłam do niego do biura, a tam siedzi jego najprawdopodobniej.. dziewczyna chyba powinnam zmienić tytuł posta na ślepa, głupia czy naiwna Mężczyźni, czy to jest typowe zachowanie na zasadzie: sprawdzę to, czy może warto, czy jednak zostanę sobie na starych śmieciach?

Gość gość
pewnie ma kilka takich "kolezanek" dziwne facet 35 lat i jeszcze szuka, moze tez byc bawidamek

Gość gość
hehe, pisalam post wyzej czytajac tylko pierwszy post:D zadna strata - facet nie nadaje sie do zwiazku;)

co za porażka.. myślałam, że wreszcie znalazłam kogoś idealnego. Inteligentny, błyskotliwy, gdy go słuchałam miałam wrażenie, że jest taaaki mądry, niestandardowy, grafik-designer, wielbiciel ambientu, jeżdżący na motorze, znawca win, kina - niedoszły filmowiec... Owszem z tego co mówił miał wiele koleżanek i lubił kobiety - tzn. rozmowy z nimi itd. Generalnie lubi ciekawych ludzi. Ale nie wspomniał słowem przez pół roku, że ma dziewczynę... wręcz przeciwnie, wspomniał raz np. że nie ma z kim jechać na wakacje (nie proponując mi jednak tego...) Nie wiem jak się teraz zachować..? Rozmawiać z nim jakby nigdy nic? W końcu mnie nie pocałował, poza komplementami, wyjściami, rozmowami do późnej nocy, nic nie było...

Gość gość
22.31- no wlasnie, lubi kobiety, rozmowy z nimi. Z Toba tez lubil rozmawiac I nic poza tym. Nie pociagasz go, dlatego nie dazyl do kontaktu fizycznego, a takich kolezanek jak Ty on pewnie ma kilka...nie rozkminiaj I olej go. Nie trac czasu, z tego nic nie bedzie