Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o facetach po 40 czy 50

Polecane posty

Gość gość

młodych duchem i takich też w zachowaniu?

Gość gość
że są bezwartościowi seksualnie, niestety. brzuszyska piwne, i obżarstwo powoduje impotencje a potem wielki lament że małżeństwo się rozpada a najczęściej kto jest winny? ta ku...a ladacznica takiego dobrego chłopaka puściła kantem!!!!!!!!

Gość gość
tylko nikt sie nie zastanowi że może ona od lat żyje jak krowa do rozpłodu, ma seks tylko wtedy jak się mośc***anu zachce bo coś zaskoczy między jajami!

Gość gość
albo się jakąś inną nabuzuje a do żony przychodzi!

Gość gość
Co to za hejt na 40-latków i 50-latków? Jesteśmy sto razy fajniejsi od c**ek w rurkach!

Gość gość
ten kit wciskaj 16latkom

Gość gość
G****o wiesz o życiu. My faceci w sile wieku miażdżymy was we wszystkim. My mamy jaja wy macie cipki.

Gość gość
Putin miażdży facetow 40 / 50 , nie pochlebiaj sobie :D

Gość CZTERDZIESTOOŚMIOLATEK
50latki rządzą!!

Gość gość
tak se tłumacz impotencie!

Gość gość
Co myślę? Że są mega seksowni. Męscy, silni, znający swoją wartość, mądrzejsi. No i zazwyczaj mają fajne zainteresowania.

Gość gość
dla ciebie fajni bo jesteś 20 lat młodsza jak ty będziesz miała 340 i będziesz chodzącym wulkanem to twojemu dziadziusiowi będzie mocz i kał popuszczał. tak wiem nie prawda. za to prawda wyjdzie w praniu

Gość gość
poprawka 40*

Gość gość
Tak się składa, że jestem babką po 40, więc wiem co piszę. Cieszę się, że w moim pokoleniu są tacy faceci, bo ci co są obecnie to chodząca tragedia. Niesamodzielni, nieżyciowi, zniewieściali, wychowani na grach komputerowych, smartfonach i innych głupstwach.

Gość gość
Dziękuję bardzo za obronę nas przed stadem hejterów koleżanko. :) Widać, że jesteśmy jeszcze z normalnego pokolenia a nie z tego w którym chłopcy są bardziej dziewczęcy od dziewczynek.

Gość gość
to ty się nie oglądaj za wychowanymi na grach i kompie bo to tez nie twoje pokolenie. twoje pokolenie swoją młodość przeżywało we wczesnych latach 90 a o ile mi wiadomo wtedy interny nie były tak dostępne i to pokolenie nie było wychowane na necie, więc coś ci sie pomerdało paniusi

Gość gość
40-latkowie "starzy kawalerowie" są też niedojrzali i nieprzystosowani do życia. Znam takiego, który pomieszkuje u mamusi, niespecjalnie garnie się do jakiejkolwiek pracy ale marzy mu się własny dom i rodzina :) Można rzec- takie... "sny o samodzielności" :)

Gość gość
Chyba tobie... Ja wiem co piszę. Dziś młode kobiety są skazane na c***y.

Gość gość
autorze jest znacznie gorzej, bo nie one są skazane na cioety, tylko za takim właśnie szaleją, Polskie dziewczęta pokolenia Bibera

Gość gość
można by rzec popyt stymuluje podaż, zapotrzebowanie Biber's boy jak w latach 90 bad boys, chłopcy sami dążą by być takim c/i/o/t/l/i/w/y/m Justinem Biberem, bo wiedzą że nie ma w Polsce dziewczyn które lubią normalnych chłopaków, w pogoni za latwą kasą kończą w więzieniu albo 15stoma kredytami i sądowymi nakazami zapłaty Justin Biber's fantasy :D