Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 40 lat, staram się o 3 dziecko

Polecane posty

Gość gość
Ja uważam że jak człowiek jest dorosły to może decydować o sobie.Osobiscie nie zdecydowałabym się w tym wieku na kolejne dziecko ale nie potępiam zachowania autorki.Ja też mam silny instynkt macierzyński niestety nie wskazana jest kolejna ciąża mamy trojeczke jestem szczęśliwa ale chciałabyn jeszcze dziecko nie wykluczam adopcji ale najpierw musimy odchować nasze maluchy.

Gość gość
przestancie sie porownywac do celebrytek bo one maja sztab ludzi do opieki nad dzieckiem.normalnie rodzic po 40 to trzeba miec cos z glowa.chyba zdajecie sobie sprwae ze ten maluszek bedzie nastolatkiem,z burza hormonow i mlodzienczym buntem a w domu rodzice okolo 60 tki.owszem,kiedys kobiety rodzily w tym wieku ale to byly wpadki okolo menopauzy.krzywdzicie to dziecko wlasnym egoizmem.

Gość gość
Bedzesz miec bachora chcalbym uwalic stolca na jego morde

Gość gość
Ja urodzilam w wieku 23 lat i mam teraz 16 latka w domu.I co w tym dziwnego?niech kazda rodzi wtedy kiedy jej pasuje.powodzenia!

Gość gość
Potępia się kobiety które w wiku ok 40-stki świadomie decydują się na macierzynstwo,ale 16-nastki które zaliczają wpadkę,piją i palą w ciąży to bohaterki.Co za chory kraj.Ja mam 30-tke,w najbliższych latach dziecko odpada,jesli juz to koło 40 urodzę jesli będę miec chęć,jak sie nie uda czy nie bede jednak chciec to trudno,na razie nie mam instynktu w ogóle i nie zamierzam tego robic bo społeczenstwo tak chce.Co smieszne,o dziecko chamsko wypytują mnie najbardziej kolezanki,które własnie same rodziły w bardzo młodym wieku i same nieraz wspominały co to by one nie osiągnęły jakby nie wpadły.

Gość gość
11:05 co za bzdury opowiadasz że 16 które urodziły to bohaterki?! Toż to zwykła patologia i nikt normalny tego nie popiera. I co, odwlekając czas rodzenia taka jesteś szcęśliwa? Aha, jak przyjdziesz do szkoły po dziecko, to wolisz żeby mówiły: Janek czy Basia twoja babcia przyszla. Już teraz nie masz takich sił jak dwudziestokilkulatka, a co dopiero będzie za parę lat. Wiadomo, twoje życie twoja sprawa, ale jak chcesz NORMALNIE wychowywac dziecko, to już ostani dzwonek, żeby zajść w ciążę. Nie rozumiem gadki, że teraz się dorobię, zwiedzę kawał świata, a potem rodzę. Czy dzieci to taka kula u nogi, że z nimi świat robi się szaro-bury?

Ja mam dwie córeczki (6 i 2 lata) i teraz z mężem staramy się o syna..choć wiadomo z tym to loteria :) Wiele osób mówi, że chyba zwariowaliśmy, dopiero wyszliśmy z pieluch i znowu chcemy ładować się w to samo. No ale nasza sytuacja materialna nie jest zła, jakoś dajemy sobie radę. Zawsze chcieliśmy mieć dużą rodzinę. Jeśli autorka tematu czuje się na siłach i jest zdrowa to czemu nie. A jaki łykasz kwas foliowy ? Ja Folika, brałam go już przy staraniach i byłam zadowolona.