Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do narzekających, że ciężko się zajmować jednym lub dwojgiem dzieci!

Polecane posty

Gość gość
:o

Gość gość
powiem - aaaale chata!

Gość gość
Pełna chata! :D

Gość gość
6 dzieci w 3 lata :p no ladnie! jakby byli z pl to by na kafe zaraz pisali, ze patola, ze 500+ i takie tam blaaabla

Gość gość
Słodziaki:-) ale na biednych nie trafiło, na bank mają niańke na etacie:-)

Gość gość
W UK jest troche takich rodzin. I tak w wiekszosci zyja z benefitow - oboje rodzicow nie musi pracowac i starcza na wszystko.

Gość gość
Śliczności. Żeby tak mieć dużo kasy...

Gość gość
Fajne bąbelki:-) już widzę minę moich dzieci gdybym im zaserwowała taką owsiankę:-)

Gość gość
Nie, nie mają niańki. Ojciec przerwał pracę zawodową i pomaga przy dzieciach. Żyją z Instagrama i YouTube (+ dostają kontrakty od różnych producentów za promo.), no i dodatków na dzieci (w AU państwo łoży na dzieci i bardzo pomaga rodzinom).

Gość gość
Ale to jest dobra owsianka :D Z syropem klonowym, z agawy albo z miodem i owocami jest pyszna! Nie wiesz co tracisz! :) A z takich serio dziwniejszych rzeczy to te dzieci lubią oliwki i Vegemite (odpowiednik Marmite)! szok

Gość gość
gość dziś nie wątpię że jest smaczna, tylko moje dzieci nie tkną niczego o podobnej konsystencji:-( najgorsze że nie chcą nawet spróbować:-(

Gość gość
E to jak ojciec w domu to zawsze lżej:-) fajne pysie, kochana gromadka:-) współczuję jak złapią jakiś wirus pewnie masakra, szpital w domu:-(

Gość gość
No dokladnie, tez widze ze same pozytywne komentarze, a jakby to byla polska rodzina w PL to by zaraz byly wyzwiska i ocenianie, ze patologia, ze socjal i takie tam. Aaach kafeterianki...

Gość gość
Bo tu jest Polska, Polakowi nie wolno nic!

Gość gość
Nie wiem jak was, ale mnie te ich filmy wprawiają w bardzo dobry pozytywny nastrój. :) 100% ASMR!

Gość gość
przerażające...

Gość gość
Skończą jako niańki dla dzieci, bo nic innego nie potrafią, pasożyty jadące na socjalu.

Gość gość
Co do Polski to ja sie dziwie, że w tym kraju są jeszcze jakieś idiotki co chcą tam rodzić dzieci...

Gość gość
Oglądam ich na bieżąco i czytam komentarze. Wszyscy są przychylni, czasem tylko są uwagi, że chłopcy w długich włosach i wyglądają jak dziewczynki. W Australii na małe dzieci są duże pieniądze, ale nawet mając je rok po roku to nie jest jakoś strasznie dużo. A mieć tyle dzieci w tak krótkim czasie to jak rozbić bank.

Gość gość
Którzy to chłopcy?

Gość gość
Mnie się podoba, chciałabym mieć warunki dla dużej rodziny ale stać mnie tylko na trójkę:-) gdybym mogła to chciałbym mieć piątkę.

Gość gość
Wszyscy to chłopcy poza tą najmniejszą rudą dziewczynką. :) Mam nadzieję, że komentarz był żartobliwy, bo przecież widać że to chłopaki mimo włosów. Niektórzy mają taki styl u dzieci i to nie tylko w Australii, ale i w innych krajach, a nawet i w Polsce w tych modnych hipsterskich rodzinach.

Gość gość
A rodzice to nie są proste tłuki. To są wykształceni ludzie. Chłopak podobno miał bardzo dobrą pracę zanim poszedł na tacierzyński. Zresztą widać po zachowaniu, poziomie i stylu życia, itd. Prości ludzie nie stworzyliby takich warunków dla dzieci. Myślę że oni się dorobią na YouTube bardzo prędko tak jak te amerykańskie rodziny co mają ponad około miliona subów, bo dopiero co niedawno zaczęli nagrywać a zaraz będą mieli 100K i dostaną srebrny Play Button.

Gość gość
Jak ktos chce miec duza rodzine to powinien sie od nich uczyc ! Minimalizm w domu prosternation zdrowe jedzenie.... Jestem za!

Gość gość
Rozpuscilas to nie chca sprobowac.

Gość gość
A nie wydaje sie Wam,ze oni sa niewolnikami tych dzieci, sluzacymi. Czy zona i maz jeszcze czuja do siebie pociag, to tez jest pytanie. Wiem, ze jest na wszystko czas i cos za cos, ale ja lubie czuc to pozadanie w oczach mezczyzny, a jak dla mnie posiadanie dzieci, pwoduje to, ze mezczyzna zaczyna w nas widziec matke, dowodce itp. Ciagle zarobione, zatroskane, matki traca ten blysk w oczach. Owszem ciesza sie ze swoich malenstw, ale czy z zycia erotycznego. Czy maz i zona staja sie dla siebie tylko partnerami w domu, ktory staje sie jak firma, dobrze zarzadzany itp

Gość gość
Posiadanie dzieci nie zawsze się negatywnie odbija na związku. Dużo zależy od tego jak bardzo blisko para była ze sobą przed dziećmi.

Gość gość
Cale zycie nie moze byc oparte na pociagu fizycznym. Jest czas na szalenstwa mlodosci, na dzieci, zmeczenie i wspieranie sie by potem znow sie odnalezc i jak dzieci troche podrosnac korzystac z innych rozrywek.