Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seks z dziewczyną z portalu katolickiego na pierwszej randce

Polecane posty

Gość gość

A w profilu miała, że jest zdecydowanie za czystością przedmałżeńską. Rozumiem zatem, że ja nie będę jej mężem, a tego innego którego pozna przetrzyma aż do ślubu?

Gość gość
Tak

Gość gość
i to jest normalne u kobiet?

Gość gość
Ale bzdura. Też jestem na portalu katolickim a nie robie tak. Nie zależy mi na czystości przed ślubem ale też nie poszłabym do łożka z kims po kilku randkach. Musiałabym dobrze sie poznac i stworzyć jakiś trwaly związek nie koniecznie małżenski.

Gość gość
I w ogole co za tekst ze kobieta innych bedzie przetrzymywała do ślubu... a facet to zawsze chce z******* tak? Jak jest na takim portalu katolickim to też powienien z seksem czekać (nie koniecznie do slubu) ale przynajmniej do czasu kiedy sie lepiej poznaja

Gość gość
Chodzi o to, że ona napisała, że seks tylko po ślubie a bzyka się na pierwszej randce. On czegoś takiego nie napisał więc dlaczego miałby nie uprawiać seksu? Od kobiet jednak nie można wymagać logicznego myślenia...

Gość gośćesmeralda
Czyli hipokryzja i zaklamanie takie niby swietoszkowate to najwieksze cipodajki

Gość gość
NIe chodzi o brak seksu, tylko o to żeby sperma nie kapnęła na ziemię. Połyk i anal ok, ew zlew w piczu ,ale to może być katol-error.

Gość gość
Katoliczki są anty w sprawach seksu dopiero gdy poczują jakie to przyjemne mają gdzieś swoje zasady. Natury nie oszukasz!!