Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patologiczna sytuacja w pracy.

Polecane posty

Gość gość

Od kilku miesięcy w naszej firmie pracuje nowa młodziutka dziewczyna. Studentka w czasie magisterki. Szef poszerzył ofertę i zatrudnił ją na nowe stanowisko. Wczoraj przeżyłam ogromny szok. Przechodząc obok gabinetu szefa usłyszałam pewne odgłosy, a później ta dziewczyna wyszła z jego gabinetu. Nie byłoby to aż tak dziwne gdyby nie fakt ile szef ma lat. Co z tą dziewczyną nie tak? Najgorsze jest to, że nie mogę o tym z nikim porozmawiać w firmie. Chciałam najpierw porozmawiać o tej sytuacji z tą dziewczyną, ale jednak zrezygnowałam.

Gość gość
Co Cię to interesuje wścibska babo! :o

Gość gość
nie wiem, ile wy w tej pracy musicie lat, skoro dla Ciebie dziewczyna w czasie robienia magisterki jest "młodziutka". Traktujesz ją jakby to było jakieś dziecko, a to normalna dorosła osoba. Dla mnie młodziutka osoba to ma jakieś 15-19 lat.

Gość gość
W porównaniu ze mną i resztą zespołu jest ona od nas dużo młodsza. Dlatego tak się wyraziłam.

Gość gość
Mlodziutka to do 17, pozniej to stara dupa juz

Gość gość
To normalne zachowanie studentki w dzisiejszych czasach. Najpierw jęczy u szefa, po pracy jęczy u wykładowcy a po całym dniu u sąsiada :D

Gość gość
Nie wiem czy takie normalne. To jest skromna dziewczyna, nieco nieśmiała. Nie pasowało mi to do niej. Obserwowałam ją później i było trochę zmieszana.