Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu ludzie tak zachwalają Anex Sport jak uzytkownicy to potem wyprzedaja?

Polecane posty

Gość gość

Na tym forum każdy temat o wózkach kończy się tym samym: wciskaniem mamom wózka anex sport. A przegadalam dzis olx i all i co sie okazuje mamy po kilku mcach wyprzedaja ten wózek, bo np spacerowka jest za mala, bo kupili inna, bo ta nie miesci sie do auta. I co faktycznie te wozki sa takie dobre?

Gość gość
Ale to ze dziecko wyroslo z wozka to juz nie wina firmy, inne sie magicznie nie dostosowuja :P Ja mam Anexa, ale nie wiedzialam ze wzbudza takie kontrowersje. Ot byl w sklepie, spodobal mi sie i kupilam i dopiero tu czytam ze to jakas zbrodnia .:D Wozek ok, dobrze sie prowadzi, przypuszczam ze inne firmy tez by daly rade. Pozdrawiam.

Gość gość
Nie wiem jak Anex Sport bo mam Anex Cross ale myślę, że jedną z większych zalet tych wózków jest to, że oprócz tego że są bardzo bezpieczne to wyglądają bardzo luksusowo, jakby kosztowały fortune :D Wszyscy znajomi, którzy chwalili mój wózek twierdzili, że pewnie bardzo dużo kosztował :D

Gość gość
ja to mam anexy dodane do każdej umowy i w załącznikach też mam anex i nie mam na co narzekać.I to nie tylko do wózków ,ale i innych umów i do dokumentów

Gość gość
Jak dziecko wyrośnie to się wyprzedaje, całe życie dziecka nie będzie się przecież w wózku wozić :)) Ja jestem zadowolona ze swojego Anexa ale też go sprzedam jak mały skończy korzystać. Tak samo jak z ciuszkami lepiej sprzedać te w których dziecko już nie chodzi i zaoszczędzić na nowe. Pozdrawiam

Gość Gabrysia_z_Kotliny
Hej, a mnie zastanawia, czemu ludzie kupują używany anex za grubą kasę, bo za te 1500-1800 mieli by nowy wózek innej firmy, a jednak kupują używkę. Coś w nim musi być, skoro im się opłaca. Nie przeczę, że też mi się te anexy podobają i bardzo prawdopodobnie kupimy crossa, jak znajdziemy fajną ofertę z drugiej ręki. W sumie wolałabym na miejscu obejrzeć, Kłodzko, ktoś?coś?

Gość Sysiaa111
do Gabrysia_z_Kotliny Mam anex sport 2w1, musztardowy, kupiony we wrześniu 2015, więc jeszcze ma chwilkę gwarancji. Jak najbardziej na plus, wszystkie wcześniej wymienione zalety posiada. Sprzedajemy bo córcia spaceruje na biegaczu, a śpi tylko w domu. Stan niema idealny, cena 1600. Daj maila, wyślę zdjęcia. Co prawda my ze Świdnicy ale wysyłka nie jest droga.

Gość Gabrysia_z_Kotliny
do Sysiaaa111 pytałam o crossa, ale przyślij zdjęcia 8gaba8@o2.pl

Gość MichalinaS
Zanim kupiłam wózek przejrzałam sporo forów internetowych, Anexa bardzo często był polecany, widać, ze ma swoich zwolenników i przeciwników. W końcu zdecydowaliśmy się na model z adamexu, to też polska firma, dużą zaletą jest to, że te wózki mają jedne z większych gondoli, wyglądają też bardzo efektownie.

Gość gość
ja sie zachwycam moim anexem kuchennych oraz anexami do podpisywanych umów. ja sie zachwycam moim anexem kuchennych oraz anexami do podpisywanych umów. ja sie zachwycam moim anexem kuchennych oraz anexami do podpisywanych umów. ja sie zachwycam moim anexem kuchennych oraz anexami do podpisywanych umów. ja sie zachwycam moim anexem kuchennych oraz anexami do podpisywanych umów. ja sie zachwycam moim anexem kuchennych oraz anexami do podpisywanych umów. ja sie zachwycam moim anexem kuchennych oraz anexami do podpisywanych umów. ja sie zachwycam moim anexem kuchennych oraz anexami do podpisywanych umów. ja sie zachwycam moim anexem kuchennych oraz anexami do podpisywanych umów. ja sie zachwycam moim anexem kuchennych oraz anexami do podpisywanych umów.

Gość bisia_modnisia
Co do wyglądu, rzecz gustu. Co do funkcjonowania...większość tych wózków jest na jedno kopyto robiona, jakby producenci nie mieli pomysłu i odgapiali od jednego . Kopie mają to do siebie,że każda kolejna gorsza od poprzedniej... Nie będę pisać jaki mam wózek, bo zaraz najadą,że reklama. Wybrałam z tych polskich najładniejszy po prostu.